reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Ty też umiesz badać szyjke?
Ja to sceptycznie podchodze do badania szyjki, zwlaszcza w czasie intensywnych staran. Wiem co i jak i kiedy, ale jednak raz gdy zadowolona z siebie przedstawilam lekarzowi wyniki badan, cyklu pelen dokladny opis i co z szyjka itp itd. To dostalam bure, ze absolutnie nie dotykac! Bo gdybym mogla byc w ciazy moze wlasnie niechcacy zrobilabym sobie krzywde takim samobadaniem. Tak mnie wtedy to dotknelo, ze nie tykam juz.

Ja za 3 dni powinnam miec owulacje narazie testy wychodza negatywnie i sluzu typowo plodnego brak za to jest gesty i bialy szyjka nisko zamiast wysoko:/ wiec domyslam sie ze ten cykl jest bez owulacji :/
U mnie z kolei w tym miesiącu dziwnie... Miałam na teście owu ciemną drugą kreskę, najciemniejszą chyba jak do tej pory, w 11 dc. Wtedy też był śluz i uniosła się szyjka macicy. Próbowaliśmy od zakończenia @ do przedwczoraj. Wczoraj zaczęłam mieć delikatne pieczenie i ciągnięcie w macicy, 7 dni po owu. A teraz rano mierzę temperaturę a ona nadal jest niska :( Wczoraj nawet zrobiłam znów test owu czy coś się nie poprzesuwało i te bóle może są owulacyjne, ale nie - nie wyszła żadna kreska, tylko testowa. Nie wiem więc o co chodzi z tą temperaturą w tym miesiącu :(

Dziś dostanę. Ja nie mam przesunięć. Cykl zawsze 31-32 dniowy. Teraz mi się zaczyna robić smutno, że znowu nic

Dziś dostanę. Ja nie mam przesunięć. Cykl zawsze 31-32 dniowy. Teraz mi się zaczyna robić smutno, że znowu nic
Kochana może nie przyjdzie. Mimo że test wyszedł negatywny.

Ja wczoraj wieczorem czułam jajniki A zwłaszcza prawy ten co bolał 2 i 3 dc ale @ brak. Dzisiaj mnie jajniki nie bolą ale wstałam z bólem głowy i strasznie mi jest gorąco mimo że na dworze chłodno.

A ja to mialam 4 dni plamienia.. bola piersi.. brzuch nic.. wczoraj czysto.. dzisiaj rano nic zupelnie choc jak wstalam to myslalam ze mnie zaleje bo brzuch ciagnal okrutnie.. ale tez ciemno przed oczami.. w glowie sie krecilo.. i niedobrze momentami.. termin @ na dzis i poki co dupa.. nic.. biegam do lazienki i sprawdzam co chwile.. oszalec idzie.. :(

reklama
Ja tez czekam na @. Dziś mam termin i trz ciagle latam i sprawdzam. Już czuje ze nadchodzi. Sikaniec i beta wczoraj wyszły negatywne wiec zludZen nie mam ale wkurzam się ze mi się znów rozjedzie cykl. Przyszłaby i zaczęłabym spokojnie żyć.

Do góry