Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi kochana.No wiec dziś dzień pred planowana miesiączka beta poniżej 1,20. Druga iui się nie udała.
Przykro miPrzykro mi kochana.
Ja nawet dobrze znosiłam duphaston. W połowie drugiej fazy miałam tylko kłucia jajników i ciężki brZuch. Przed przez dwa ostatnie dni żadnych objawów pms. A dziś czuje ze @ się zbliża.Przykro mi
U mnie 18 dc, owu już była bankowo, temp. dalej niska (ale mi się późno dosyć podnosiła). Dziś 1 dzień duphastonu i czuję od rana dziwne pieczenie w podbrzuszu. Miałyście może tak?
Ja nawet dobrze znosiłam duphaston. W połowie drugiej fazy miałam tylko kłucia jajników i ciężki brZuch. Przed przez dwa ostatnie dni żadnych objawów pms. A dziś czuje ze @ się zbliża.
może się nie doczekasz może nie przyjdzie i będziemy świętowaćU mnie koniec luteiny i czekamy na @...[emoji58] Śladu nie ma ale ja przez dzien nigdy nic dopiero pod wieczór lub nocy
U mnie koniec luteiny i czekamy na @...[emoji58] Śladu nie ma ale ja przez dzien nigdy nic dopiero pod wieczór lub nocy
No to czekamy do rana ale czuje ze jutro przeczytam przynajmniej jedna dobra nowinkę