reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
To czekam na wieści A bierzesz jedna czy 2 tabletki? Ja będę brała agnusa na wyregulowanie cykli oraz na owu może u mnie pozytywnie wpłynie.
Na razie biorę jedną tabletkę rano :) Wczoraj było testowane, zobaczymy co tam się wydarzy :D Ale pro forma jeszcze popróbujemy co dwa dni do końca okresu okołoowu :)

Ja od 2 msc pije Miovarian.. pięknie wyregulował cykl, a od dziś czyli 1dc biorę Agnusa i zobaczymy jak ten się sprawdzi.. A jak Twój test owu?
Przestałam regularnie robić testy owu, bo podobnie jak wielu dziewczynom tutaj mi nigdy nie wychodziły. Zrobiłam wczoraj, bo akurat zostało mi kilka pasków i kreska była bardzo zbliżona do tej testowej kolorem, ale nie wiem czy to oznacza pil L4, skoro wczoraj też miałam kłucia jajników i śluz płodny. Możliwe, że test zrobiłam za późno bo wcześniej mam owu... Tak czy siak mam PCOS, więc te testy nie są dla mnie wiarygodne :( Muszę obserwować swój organizm :)

Czyli czekamy razem. Ja mam termin @ na 28 maja.. na test mysle ze zbyt szybko dlatego tez poki co nie robie.. co do objawow to zwalam na razie na PMS ;)
Super, czyli jakieś objawy masz. Ja niestety nic. W pierwszej ciąży przed terminem @ miałam pełno śluzu przezroczystego, bolące piersi (jakby ktoś od dołu cioł nożem), ciągle chciało mi się siusiu i pocila mi się twarz przez 2 tyg. Od 5 tygodnia wymiotowałam do końca ciąży, kilka razy dziennie. Pamiętam do dziś ból przełyku od wymiotowania ;)

Super, czyli jakieś objawy masz. Ja niestety nic. W pierwszej ciąży przed terminem @ miałam pełno śluzu przezroczystego, bolące piersi (jakby ktoś od dołu cioł nożem), ciągle chciało mi się siusiu i pocila mi się twarz przez 2 tyg. Od 5 tygodnia wymiotowałam do końca ciąży, kilka razy dziennie. Pamiętam do dziś ból przełyku od wymiotowania ;)
Mam ale przypisuje PMS.. zobaczymy co dalej ;)

reklama
Do góry