reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

A do czego jest ten wsiolek?
@Urszulala ja biorę wiesiolek, ale robię też testy ovu, dwa cykle nie widziałam różnicy o lekarka powiedziała że przed ovu mam brać po dwie tabletki, a po ovu jedna do momentu pozytywnego testu... Ja ciągle mam nadzieję że w tym też się uda, ale chyba coraz mniejsza.. zaczynam zastanawiam się co z nami nie tak :(

reklama
Powiem Wam, ze jestem bardzo zdziwiona. Drugi cykl brania Castagnusa, 12 dc a ja mnie od rana delikatnie pobolewały jajniki jak na owulację i właśnie na wkładce zobaczyłam idealny owulacyjny śluz! Testujemy dziś, nie ma co :D

u mnie wlasnie owulacja sie zbliza wielkimi krokami testy owu pokazuja coraz ciemniejsza linie testowa :D i u mnie tez to 3 cykl staran wiec jedziemy na tym samym wozku :)
U mnie niby też ciemnieje ale bardzo wolno u trochę się boję bo jak nie sciemnieje do poniedziałku to mój P. Chodzi już na nocki ciągle jestem dobrej myśli:)

A przed zażywaniem castagnusa nie miałam śluzu plodnego i nie odczuwalas pobolewajacych jajników?
Powiem Wam, ze jestem bardzo zdziwiona. Drugi cykl brania Castagnusa, 12 dc a ja mnie od rana delikatnie pobolewały jajniki jak na owulację i właśnie na wkładce zobaczyłam idealny owulacyjny śluz! Testujemy dziś, nie ma co :D

A przed zażywaniem castagnusa nie miałam śluzu plodnego i nie odczuwalas pobolewajacych jajników?
Miałam kłucia jajników, ale znacznie później, około 18-20 dnia cyklu i przez to wydłużały mi się cykle bardzo. Gorzej było ze śluzem - czasami wydawał mi się tym niepłodnym mimo środka cyklu i bóli jajnika. Może teraz wyreguluje się długość cyklu, po czytałam, że inne dziewczyny po Castagnusie też zaczęły mieć owu wcześniej :)

No i dziś nowa rzecz - bardzo bolą mnie cały dzień plecy w lędźwiach.

reklama
To super wieści. Ja też mam zamiar zażywać castagnusa od nowego cyklu. Narazie czekam na miesiączke. Ciekawa jestem za ile dni u mnie zawita.
Miałam kłucia jajników, ale znacznie później, około 18-20 dnia cyklu i przez to wydłużały mi się cykle bardzo. Gorzej było ze śluzem - czasami wydawał mi się tym niepłodnym mimo środka cyklu i bóli jajnika. Może teraz wyreguluje się długość cyklu, po czytałam, że inne dziewczyny po Castagnusie też zaczęły mieć owu wcześniej :)

No i dziś nowa rzecz - bardzo bolą mnie cały dzień plecy w lędźwiach.

Do góry