reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

A do czego jest ten wsiolek?
@Urszulala ja biorę wiesiolek, ale robię też testy ovu, dwa cykle nie widziałam różnicy o lekarka powiedziała że przed ovu mam brać po dwie tabletki, a po ovu jedna do momentu pozytywnego testu... Ja ciągle mam nadzieję że w tym też się uda, ale chyba coraz mniejsza.. zaczynam zastanawiam się co z nami nie tak :(

reklama
Powiem Wam, ze jestem bardzo zdziwiona. Drugi cykl brania Castagnusa, 12 dc a ja mnie od rana delikatnie pobolewały jajniki jak na owulację i właśnie na wkładce zobaczyłam idealny owulacyjny śluz! Testujemy dziś, nie ma co :D

u mnie wlasnie owulacja sie zbliza wielkimi krokami testy owu pokazuja coraz ciemniejsza linie testowa :D i u mnie tez to 3 cykl staran wiec jedziemy na tym samym wozku :)
U mnie niby też ciemnieje ale bardzo wolno u trochę się boję bo jak nie sciemnieje do poniedziałku to mój P. Chodzi już na nocki ciągle jestem dobrej myśli:)

A przed zażywaniem castagnusa nie miałam śluzu plodnego i nie odczuwalas pobolewajacych jajników?
Powiem Wam, ze jestem bardzo zdziwiona. Drugi cykl brania Castagnusa, 12 dc a ja mnie od rana delikatnie pobolewały jajniki jak na owulację i właśnie na wkładce zobaczyłam idealny owulacyjny śluz! Testujemy dziś, nie ma co :D

A przed zażywaniem castagnusa nie miałam śluzu plodnego i nie odczuwalas pobolewajacych jajników?
Miałam kłucia jajników, ale znacznie później, około 18-20 dnia cyklu i przez to wydłużały mi się cykle bardzo. Gorzej było ze śluzem - czasami wydawał mi się tym niepłodnym mimo środka cyklu i bóli jajnika. Może teraz wyreguluje się długość cyklu, po czytałam, że inne dziewczyny po Castagnusie też zaczęły mieć owu wcześniej :)

No i dziś nowa rzecz - bardzo bolą mnie cały dzień plecy w lędźwiach.

reklama
To super wieści. Ja też mam zamiar zażywać castagnusa od nowego cyklu. Narazie czekam na miesiączke. Ciekawa jestem za ile dni u mnie zawita.
Miałam kłucia jajników, ale znacznie później, około 18-20 dnia cyklu i przez to wydłużały mi się cykle bardzo. Gorzej było ze śluzem - czasami wydawał mi się tym niepłodnym mimo środka cyklu i bóli jajnika. Może teraz wyreguluje się długość cyklu, po czytałam, że inne dziewczyny po Castagnusie też zaczęły mieć owu wcześniej :)

No i dziś nowa rzecz - bardzo bolą mnie cały dzień plecy w lędźwiach.

Do góry