reklama
bleucoco
Fanka BB :)
Nie wierzę w te testy owu... Jakoś zbyt wielu kobietom pokazują, że w ogóle owu nie mają. Pewnie trzeba nieźle wstrzelić się z tym testem, aby wyłapać pik LH.My też cały czas pro forma próbujemy, ale dziś wyjątkowo mocno boli mnie brzuch i mam ciągle takie klucia ale tylko w jednym lewym jajniku. Testy oby do dziś nie pokazują obu, a już w sumie 27 dzień ;(
Skoro to 27 dc i boli brzuch, to albo na okres albo zrób test w pierwszym dniu miesiączki
Ja też jakoś średnio się czuję Wam powiem. Dziś 14 dc i od 11 dc mam delikatne kłucia jajników i w macicy, po wcześniejszej owulacji. Śluz płodny był tylko jeden dzień, w którym testowaliśmy. Nie wiem czy też tak macie, że śluz typowo płodny czyli przezroczysty i ciągnący się jest tylko jeden dzień a w pozostałe dni bardzo dużo gęstszego, ale wodnistego białego śluzu? Nie wiem czy to tak powinno być...
Ja jestem tydzień po owulacji i mam śluz owulacyjny.... z tym śluzem to chyba zależy od cyklu i poziomu hormonów. Ja się śluzem nigdy nie kieruje bo co cykl to inny. Temperatura u mnie tez skacze jak się jej podoba. Ja robiłam testy owulacyjne ale czasem wychodziły pozytywne kilka dni pod rząd a czasem w ogóle nie wychodziły a na monitoringach było wiadac ze ovu była.Nie wierzę w te testy owu... Jakoś zbyt wielu kobietom pokazują, że w ogóle owu nie mają. Pewnie trzeba nieźle wstrzelić się z tym testem, aby wyłapać pik LH.
Skoro to 27 dc i boli brzuch, to albo na okres albo zrób test w pierwszym dniu miesiączki
Ja też jakoś średnio się czuję Wam powiem. Dziś 14 dc i od 11 dc mam delikatne kłucia jajników i w macicy, po wcześniejszej owulacji. Śluz płodny był tylko jeden dzień, w którym testowaliśmy. Nie wiem czy też tak macie, że śluz typowo płodny czyli przezroczysty i ciągnący się jest tylko jeden dzień a w pozostałe dni bardzo dużo gęstszego, ale wodnistego białego śluzu? Nie wiem czy to tak powinno być...
My też cały czas pro forma próbujemy, ale dziś wyjątkowo mocno boli mnie brzuch i mam ciągle takie klucia ale tylko w jednym lewym jajniku. Testy oby do dziś nie pokazują obu, a już w sumie 27 dzień ;(
27 dc to myśle ze już po ovu kurczę. Dobrze ze działacie nie wiem jakie masz cykle ale gdybys była przed ovu to przynajmniej 40 dniowe
Kurde byłam u lekarza dostałam skierowanie na posiew moczu bo mnie od tyg piecze i swędzi tam a furaginy nie mogę bo może fasolka jest.... Chodź w głowie wiem że jej nie ma to boję się zażyć. Pojawił się biały śluz ale czytałam że to i na ciaze i na okres się pojawia [emoji21]więc sama nie wiem czy był wcześniej czy nie.... A tu jeszcze 5 dni
Ja w trakcie starań miałam zapalenie pęcherza i skontaktowałam się zł skarżenia czy mogę coś zażyć bo lekarz pierwszego kontaktu wypisał antybiotyk a ginekolog odradził antybiotyk i zalecił neofuragine bo nie zaszkodzi w razie ciąży. A w pierwszej ciąży caly czas zażywałam. Najlepiej skontaktuj się z ginekologiem bo zapalenia w ciąży nie są mile widziane.Kurde byłam u lekarza dostałam skierowanie na posiew moczu bo mnie od tyg piecze i swędzi tam a furaginy nie mogę bo może fasolka jest.... Chodź w głowie wiem że jej nie ma to boję się zażyć. Pojawił się biały śluz ale czytałam że to i na ciaze i na okres się pojawia [emoji21]więc sama nie wiem czy był wcześniej czy nie.... A tu jeszcze 5 dni
Kurde byłam u lekarza dostałam skierowanie na posiew moczu bo mnie od tyg piecze i swędzi tam a furaginy nie mogę bo może fasolka jest.... Chodź w głowie wiem że jej nie ma to boję się zażyć. Pojawił się biały śluz ale czytałam że to i na ciaze i na okres się pojawia [emoji21]więc sama nie wiem czy był wcześniej czy nie.... A tu jeszcze 5 dni
5 dni mi podobnie a ciągnie się jak flaki z olejem
reklama
Jakieś objawy u Ciebie?
5 dni mi podobnie a ciągnie się jak flaki z olejem