reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
My też cały czas pro forma próbujemy, ale dziś wyjątkowo mocno boli mnie brzuch i mam ciągle takie klucia ale tylko w jednym lewym jajniku. Testy oby do dziś nie pokazują obu, a już w sumie 27 dzień ;(

My też cały czas pro forma próbujemy, ale dziś wyjątkowo mocno boli mnie brzuch i mam ciągle takie klucia ale tylko w jednym lewym jajniku. Testy oby do dziś nie pokazują obu, a już w sumie 27 dzień ;(
Nie wierzę w te testy owu... Jakoś zbyt wielu kobietom pokazują, że w ogóle owu nie mają. Pewnie trzeba nieźle wstrzelić się z tym testem, aby wyłapać pik LH.

Skoro to 27 dc i boli brzuch, to albo na okres albo zrób test w pierwszym dniu miesiączki :)

Ja też jakoś średnio się czuję Wam powiem. Dziś 14 dc i od 11 dc mam delikatne kłucia jajników i w macicy, po wcześniejszej owulacji. Śluz płodny był tylko jeden dzień, w którym testowaliśmy. Nie wiem czy też tak macie, że śluz typowo płodny czyli przezroczysty i ciągnący się jest tylko jeden dzień a w pozostałe dni bardzo dużo gęstszego, ale wodnistego białego śluzu? Nie wiem czy to tak powinno być...

Nie wierzę w te testy owu... Jakoś zbyt wielu kobietom pokazują, że w ogóle owu nie mają. Pewnie trzeba nieźle wstrzelić się z tym testem, aby wyłapać pik LH.

Skoro to 27 dc i boli brzuch, to albo na okres albo zrób test w pierwszym dniu miesiączki :)

Ja też jakoś średnio się czuję Wam powiem. Dziś 14 dc i od 11 dc mam delikatne kłucia jajników i w macicy, po wcześniejszej owulacji. Śluz płodny był tylko jeden dzień, w którym testowaliśmy. Nie wiem czy też tak macie, że śluz typowo płodny czyli przezroczysty i ciągnący się jest tylko jeden dzień a w pozostałe dni bardzo dużo gęstszego, ale wodnistego białego śluzu? Nie wiem czy to tak powinno być...
Ja jestem tydzień po owulacji i mam śluz owulacyjny.... z tym śluzem to chyba zależy od cyklu i poziomu hormonów. Ja się śluzem nigdy nie kieruje bo co cykl to inny. Temperatura u mnie tez skacze jak się jej podoba. Ja robiłam testy owulacyjne ale czasem wychodziły pozytywne kilka dni pod rząd a czasem w ogóle nie wychodziły a na monitoringach było wiadac ze ovu była.

27 dc to myśle ze już po ovu kurczę. Dobrze ze działacie:) nie wiem jakie masz cykle ale gdybys była przed ovu to przynajmniej 40 dniowe

Patrząc na moje objawy sluzy temperatury kłucia to wypadało by działać dzień w dzień od 1 dc do kolejnego 1 Dc. Bo każdego dnia co innego i to w rożnym czasie:)

Kurde byłam u lekarza dostałam skierowanie na posiew moczu bo mnie od tyg piecze i swędzi tam a furaginy nie mogę bo może fasolka jest.... Chodź w głowie wiem że jej nie ma to boję się zażyć. Pojawił się biały śluz ale czytałam że to i na ciaze i na okres się pojawia [emoji21]więc sama nie wiem czy był wcześniej czy nie.... A tu jeszcze 5 dni

Kurde byłam u lekarza dostałam skierowanie na posiew moczu bo mnie od tyg piecze i swędzi tam a furaginy nie mogę bo może fasolka jest.... Chodź w głowie wiem że jej nie ma to boję się zażyć. Pojawił się biały śluz ale czytałam że to i na ciaze i na okres się pojawia [emoji21]więc sama nie wiem czy był wcześniej czy nie.... A tu jeszcze 5 dni
Ja w trakcie starań miałam zapalenie pęcherza i skontaktowałam się zł skarżenia czy mogę coś zażyć bo lekarz pierwszego kontaktu wypisał antybiotyk a ginekolog odradził antybiotyk i zalecił neofuragine bo nie zaszkodzi w razie ciąży. A w pierwszej ciąży caly czas zażywałam. Najlepiej skontaktuj się z ginekologiem bo zapalenia w ciąży nie są mile widziane.

5 dni mi podobnie a ciągnie się jak flaki z olejem

reklama
Do góry