reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Byłam w szoku jak to lekarz powiedział . Zapytałam dlaczego to odp : ciąża mnoga jest obciążeniem . Tyle fatygi na nic . Ja bez leków mam często ze dwa jajeczka są a po lekach roznie to może być . A do której kliniki się wybiera? Ja byłam w Opolu i Wrocławiu
Nie pamiętam jak to miasto się nazywało.. ja i tak poszłabym gdzieś indziej niż ona, ponieważ chciałabym jak najbliżej granicy z Niemcami czyli np właśnie Wrocław.. nie polecasz? :(

reklama
Ale produkujecie .
Życzę wam zdrowych blizniaków.

Moja babcia miała blizniaki tylko że kiedyś nie było takich badań i profilaktyki a miała kokonflikt.W 8 miesiącu uradziła martwych chłopców.
Niby bliznięta w rodzinie co drugie pokolenie występują.
Mnie troche nastraszyli przy porodzie córki słyszałam jak położna zapytała się lekarza czy aby napewno nie ma tam jeszcze jednego dziecka .

Ale produkujecie .
Życzę wam zdrowych blizniaków.

Moja babcia miała blizniaki tylko że kiedyś nie było takich badań i profilaktyki a miała kokonflikt.W 8 miesiącu uradziła martwych chłopców.
Niby bliznięta w rodzinie co drugie pokolenie występują.
Mnie troche nastraszyli przy porodzie córki słyszałam jak położna zapytała się lekarza czy aby napewno nie ma tam jeszcze jednego dziecka .
Właśnie słyszałam, że lakarze ciążę blizniaczą nazywają patologiczną..
Wiem co Twoja babcia przeżyła.. gdybym miała przejść to jeszcze raz... umarłabym. Trauma do końca życia.
Marzą mi się blizniaki, ale z jednego również będę nieszczęśliwsza.. oby zdrowe!!!

Bardzo zle. Tak jak opisalam wyzej. Jak dla mnie to opieka podczas ciazy tutaj nie istnieje. Robia 2x usg i na tym sie konczy. Zero jakichkolwiek badan normalnie prawie jak w sredniowieczu. O przepraszam chyba 2x podczas ciazy pobieraja mocz do badan i tyle.
No to nie zazdroszczę.

A mi lekarz przepisał Teraz luteine ciekawe czy się z nią uda bo niektóre piszą że pomaga zagniezdzic się jajeczku

reklama
Do góry