reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Byłam w szoku jak to lekarz powiedział . Zapytałam dlaczego to odp : ciąża mnoga jest obciążeniem . Tyle fatygi na nic . Ja bez leków mam często ze dwa jajeczka są a po lekach roznie to może być . A do której kliniki się wybiera? Ja byłam w Opolu i Wrocławiu
Nie pamiętam jak to miasto się nazywało.. ja i tak poszłabym gdzieś indziej niż ona, ponieważ chciałabym jak najbliżej granicy z Niemcami czyli np właśnie Wrocław.. nie polecasz? :(

reklama
Ale produkujecie .
Życzę wam zdrowych blizniaków.

Moja babcia miała blizniaki tylko że kiedyś nie było takich badań i profilaktyki a miała kokonflikt.W 8 miesiącu uradziła martwych chłopców.
Niby bliznięta w rodzinie co drugie pokolenie występują.
Mnie troche nastraszyli przy porodzie córki słyszałam jak położna zapytała się lekarza czy aby napewno nie ma tam jeszcze jednego dziecka .

Ale produkujecie .
Życzę wam zdrowych blizniaków.

Moja babcia miała blizniaki tylko że kiedyś nie było takich badań i profilaktyki a miała kokonflikt.W 8 miesiącu uradziła martwych chłopców.
Niby bliznięta w rodzinie co drugie pokolenie występują.
Mnie troche nastraszyli przy porodzie córki słyszałam jak położna zapytała się lekarza czy aby napewno nie ma tam jeszcze jednego dziecka .
Właśnie słyszałam, że lakarze ciążę blizniaczą nazywają patologiczną..
Wiem co Twoja babcia przeżyła.. gdybym miała przejść to jeszcze raz... umarłabym. Trauma do końca życia.
Marzą mi się blizniaki, ale z jednego również będę nieszczęśliwsza.. oby zdrowe!!!

Bardzo zle. Tak jak opisalam wyzej. Jak dla mnie to opieka podczas ciazy tutaj nie istnieje. Robia 2x usg i na tym sie konczy. Zero jakichkolwiek badan normalnie prawie jak w sredniowieczu. O przepraszam chyba 2x podczas ciazy pobieraja mocz do badan i tyle.
No to nie zazdroszczę.

A mi lekarz przepisał Teraz luteine ciekawe czy się z nią uda bo niektóre piszą że pomaga zagniezdzic się jajeczku

reklama
Do góry