reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Wróciłam z pracy i poszłam spać [emoji24] to zmęczenie mnie wykończy.
Marta ja też padłam... Poszłam z psem na spacer, w potem zasnęłam na kanapie w salonie, pod kocem, jak jesienią [emoji23] tyle, że Ty jesteś w ciąży, zmęczenie naturalne.. A ja nie, więc strach pomyśleć co będzie jak w niej będę [emoji16]

reklama
Marta ja też padłam... Poszłam z psem na spacer, w potem zasnęłam na kanapie w salonie, pod kocem, jak jesienią [emoji23] tyle, że Ty jesteś w ciąży, zmęczenie naturalne.. A ja nie, więc strach pomyśleć co będzie jak w niej będę [emoji16]
Ale to pogoda taka do dupy jest to też powoduje swoje. Nic się nie chce.

Trzymam kciuki aby się udało i marzenie o blizniakach się spełniło. Nie mogę się doczekać aż się tu taka wiadomością pochwalisz z nami wszystkimi tutaj.
Będę nieszczęśliwsza na świecie jak chociaż jedno będzie, ale liczę bardziej na kolejny cykl, bo będę miała zwiększoną dawkę leku.. może wtedy :(
Ale oczywiście życzę kazdej z nas dwóch pięknych kresek na teście i bliźniaków!! A co będziemy sobie żałować! :D

Będę nieszczęśliwsza na świecie jak chociaż jedno będzie, ale liczę bardziej na kolejny cykl, bo będę miała zwiększoną dawkę leku.. może wtedy :(
Ale oczywiście życzę kazdej z nas dwóch pięknych kresek na teście i bliźniaków!! A co będziemy sobie żałować! :D
No zanim zmienia tych na najwyższych stołkach to może się załapiemy na 500+

To tak samo jak ja też bym się cieszyła chociaż z jednej fasolki. Ale podwójne szczęście nam się należy po takich długich staraniach oczekiwań przez te stresy nerwy. To jaka dawkę będziesz brała od przyszłego cyklu?

My byliśmy dwa razy w różnych klinikach i chcieliśmy najpierw inseminacje ale usłyszeliśmy : wyniki są ok , pani zachodzi w ciąże . Niema takiej potrzeby by pomoc .
Ja również myślałam o inseminacji i w sumie ja bym chciała, ale mąż uważa, że to bez sensu wywolne pieniądze i ucierpi na tym jego męskość, że sam dziecka nie zrobił.. z jednej strony ma racje, bo 2x byłam w ciąży, ale z drugiej .. cholera wie ile będę musiała czekać.. :(

reklama
Do góry