reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Nie sama luteine, bo robiliśmy obserwacje dwa cykle i jajeczko piękne i pęka na czas ale powiedziała że mogę wziąść bo się naczytalam o tym że pomaga i trochę go podeszłam żeby pomóc losowi
U mnie też owulacja się odbywa.. przed braniem clo w sumie nie wiem, bo monitoringu nie mialam, ale testy owu miałam pozytywne.. a odkąd biorę clo owulacja jest i jajeczka pękają.. zobaczymy jaki będzie tego efekt.

Dziwne było to ze miałam owu i chwile po niej brzuch co jakiś czas bolał na okres , piersi tez dużo szybciej bolały i test był pozytywny 26 dnia [emoji4]
Mnie piersi nie bolą.. w sumie nigdy mnie nie bolą i jeden jedyny raz w zyciu bolaly to w 1 ciazy i to tak ze w nocy przewracajac sie z boku na bok budzilam sie i wylam z bolu bo jak by ktos setki.igiel wbijal..
Brzuch nie pamietam jak bylo.. od kiedy zaczynal bolec w obu ciazach..
Teraz mnie meczy.. ciagnie, ćmi, caly czas go czuje.. ciezki, pelny, rozdety.. ale wiem ze psychima tu moze wiele dzialac.. staram sie nie myslec.. jestem nastawiona ze nic z tego.. chociaz i tak rozczarowanie bedzie straszne.. w razie czego..

Nie pamiętam jak to miasto się nazywało.. ja i tak poszłabym gdzieś indziej niż ona, ponieważ chciałabym jak najbliżej granicy z Niemcami czyli np właśnie Wrocław.. nie polecasz? :(

Po pracy sprawdzę w której byliśmy we Wrocławiu , tam są dwie. Dużo osób poleca ale może my trafiliśmy na lekarza który nas zniechęcił

Cześć dziewczyny, dziś piątek piąteczek [emoji16]
Pytanie z innej beczki, co na urodziny dla dwuletniej dziewczynki? Lalki juz dostanie od innych, chcialabym kupić coś innego. Czym lubią bawić się dwulatki?

Cześć dziewczyny, dziś piątek piąteczek [emoji16]
Pytanie z innej beczki, co na urodziny dla dwuletniej dziewczynki? Lalki juz dostanie od innych, chcialabym kupić coś innego. Czym lubią bawić się dwulatki?
Fajne są na necie koniki na biegunach które też śpiewają, ihahaja i świeca.
Można też zestaw doktora, fryzjerski itp. Itd.

U mnie też owulacja się odbywa.. przed braniem clo w sumie nie wiem, bo monitoringu nie mialam, ale testy owu miałam pozytywne.. a odkąd biorę clo owulacja jest i jajeczka pękają.. zobaczymy jaki będzie tego efekt.
To czemu lekarz przepisał clo jak nie miałaś obserwacji to tak można?

reklama
Mnie piersi nie bolą.. w sumie nigdy mnie nie bolą i jeden jedyny raz w zyciu bolaly to w 1 ciazy i to tak ze w nocy przewracajac sie z boku na bok budzilam sie i wylam z bolu bo jak by ktos setki.igiel wbijal..
Brzuch nie pamietam jak bylo.. od kiedy zaczynal bolec w obu ciazach..
Teraz mnie meczy.. ciagnie, ćmi, caly czas go czuje.. ciezki, pelny, rozdety.. ale wiem ze psychima tu moze wiele dzialac.. staram sie nie myslec.. jestem nastawiona ze nic z tego.. chociaz i tak rozczarowanie bedzie straszne.. w razie czego..
Nic się nie martw będzie dobrze mamy dokładnie takie same dni do dostania okresu więc obie będziemy się stresować, miałaś tylko jedna próbę więc też trzeba sobie dać czas ✊

Do góry