reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

A tego nie wiem, zapytaj.. tylko ja nie jestem pewna czy gin może wystawić skierowanie mężowi..
Zapytać nie zaszkodzi najwyżej ustalimy termin do urologa i pójdziemy tam i zobaczymy. Dziękuję kochana za informację. Chociaż chciałabym usłyszeć u gin że jestem w ciąży. Ale to jest mało prawdopodobne w moim przypadku.

reklama
Gin da skierowanie moj mojemu m dal na karcie ogolnych badan tzn na skierowaniu zaznaczyl badanie nasienia testosteron i na bakterie chlamydie i nie bylo zadnego problemubwiec mysle ze twoj tez problemow nie bedzie robil.
Tylko że my mieszkamy w DE i właśnie nie wiem jak on tu na to spojrzy. Czy wyśle do urologa czy da mi skierowanie dla męża.

Zapytać nie zaszkodzi najwyżej ustalimy termin do urologa i pójdziemy tam i zobaczymy. Dziękuję kochana za informację. Chociaż chciałabym usłyszeć u gin że jestem w ciąży. Ale to jest mało prawdopodobne w moim przypadku.
Raczej nie jest to możliwe, bo w którym Ty jesteś dc? Ja byłam u lekarza.2 tyg po spodziewanej miesiączce i było widać kropeczke.. bez seduszka jeszcze.

Raczej nie jest to możliwe, bo w którym Ty jesteś dc? Ja byłam u lekarza.2 tyg po spodziewanej miesiączce i było widać kropeczke.. bez seduszka jeszcze.
To chyba do mnie miało być. Ja aktualnie mam 26dc
W 14dc nie było żadnego pęcherzyka wiec owulacji tez nie

Dzisiaj mam 18 dc A w dniu wizyty u gin będę miała 24dc. Wiem że to nie możliwe kochana. Pewnie znowu przyjdę od lekarza i znowu będę ryczec.

Aguś gratulacje .
Dzisiaj odwiedziłam moją siostrę była na prenatalnych i wszystko ok., była też na wizycie u gina i powiedział jej że dostanie zastrzyk w 28 tyg. ciąży jakaś nowość dla tych co co mają rh- ????
Dowiedziałam się też żemoja kuzynka jest w ciąży :)
No właśnie ja akurat tylko przy synu dostsłam bo miał rh po tatusi ale on jej powiedział że to jakaś nowość ten zastrzyk i doztają w ciąży niby każde z rh - ?!!
Właśnie dziś czytałam o tym u mamy ginekolog [emoji6] zobaczcie, podaje sie w III trymestrze kobietom z Rh-
A Twoja siostra będzie musiała zapłacić za ten zastrzyk, czy jak to teraz jest? Artykuł z grudnia 2016 r. więc mogło się pozmieniać.
Ja na pewno będę chętna na taki zastrzyk profilaktycznie, bo mam Rh-. Nie zaszkodzi, a lepiej zapobiegać [emoji848]
Screenshot_20190515_213348.jpeg

reklama
Moj polski ginekolog powiedzial tylko jakie badania M ma zrobic i ewentualnie gdzie sie udac. Wiekszosc badan lab i tak jest odplatna w tym przypadku - badanie nasienia i hormony robilismy prywatnie. Nie ma na to skierowan (albo i sa ale i tak platne 100%). A urolog to juz inna sprawa, do niego M ma sie udac na usg i konsultacje z powtorzonymi badaniami nasienia po 3mcach.

A ok i nie ma szans na to aby gin dał skierowanie na badanie nasienia?

Do góry