reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Dziekuje kochana[emoji8][emoji8]ja rowniez sciskam kciuki za nas wszystkie ale za ciebie szczegolnie bo ty tyle przeszlas ze zaslugujesz na szczescie[emoji177][emoji177]
Z niecierpliwością czekam aż wkleisz nam tu ładny test ciążowy z dwoma pięknymi krechami lub super wynik beta hcg. Cały czas trzymam za Ciebie kciuki jak za każdą z nas.

Dziekuje kochana[emoji8][emoji8]ja rowniez sciskam kciuki za nas wszystkie ale za ciebie szczegolnie bo ty tyle przeszlas ze zaslugujesz na szczescie[emoji177][emoji177]
Dziękuję bardzo mi te słowa od Ciebie pomagają. W końcu musi się nam udać. Nawet nie które sprawy są niemożliwe A stają się możliwe więc u nas napewno tak będzie.

Bedzie musi byc tylko najwazniejsze to sie nie poddawac[emoji41]
Dokładnie tak. Mimo wszystko musimy walczyć i czekać na te upragnione kreski na teście ciążowym. Ja sobie już zapas zrobiłam testów owu i dwa testy ciazowe kupiłam w razie czego. Mój m od dzisiaj zaczął zażywać witaminy termometr mi już przyszedł także starania ruszają pełną parą jeszcze muszę pogadać z gin jeszcze o monitoringu clo i skierowanie dla mojego m na badanie nasienia... Może uda mi się go namówić.

Ja tez stosuje sie do zalecen gin moj m rowniez i walczymy oboje o to by sie udalo. Nie jest latwo ale mamy sile do walki i ja jej dlugo nie strace[emoji7]
Dokładnie tak. Mimo wszystko musimy walczyć i czekać na te upragnione kreski na teście ciążowym. Ja sobie już zapas zrobiłam testów owu i dwa testy ciazowe kupiłam w razie czego. Mój m od dzisiaj zaczął zażywać witaminy termometr mi już przyszedł także starania ruszają pełną parą jeszcze muszę pogadać z gin jeszcze o monitoringu clo i skierowanie dla mojego m na badanie nasienia... Może uda mi się go namówić.

Badanie dla męża to osobna sprawa. Termin u urologa i on zrobi.. nie ginekolog

reklama
Do góry