młoda1994
Fanka BB :)
Nie masz czym się przejmować. Jest wynik super.Mialam normy wypisane ale jakos mialam wrazenie ze mam niski wynik.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie masz czym się przejmować. Jest wynik super.Mialam normy wypisane ale jakos mialam wrazenie ze mam niski wynik.
Nie masz czym się przejmować. Jest wynik super.
Z niecierpliwością czekam aż wkleisz nam tu ładny test ciążowy z dwoma pięknymi krechami lub super wynik beta hcg. Cały czas trzymam za Ciebie kciuki jak za każdą z nas.Dziekuje ulzylo mi[emoji4]
Z niecierpliwością czekam aż wkleisz nam tu ładny test ciążowy z dwoma pięknymi krechami lub super wynik beta hcg. Cały czas trzymam za Ciebie kciuki jak za każdą z nas.
Dziękuję bardzo mi te słowa od Ciebie pomagają. W końcu musi się nam udać. Nawet nie które sprawy są niemożliwe A stają się możliwe więc u nas napewno tak będzie.Dziekuje kochana[emoji8][emoji8]ja rowniez sciskam kciuki za nas wszystkie ale za ciebie szczegolnie bo ty tyle przeszlas ze zaslugujesz na szczescie[emoji177][emoji177]
Dziękuję bardzo mi te słowa od Ciebie pomagają. W końcu musi się nam udać. Nawet nie które sprawy są niemożliwe A stają się możliwe więc u nas napewno tak będzie.
Dokładnie tak. Mimo wszystko musimy walczyć i czekać na te upragnione kreski na teście ciążowym. Ja sobie już zapas zrobiłam testów owu i dwa testy ciazowe kupiłam w razie czego. Mój m od dzisiaj zaczął zażywać witaminy termometr mi już przyszedł także starania ruszają pełną parą jeszcze muszę pogadać z gin jeszcze o monitoringu clo i skierowanie dla mojego m na badanie nasienia... Może uda mi się go namówić.Bedzie musi byc tylko najwazniejsze to sie nie poddawac[emoji41]
Dokładnie tak. Mimo wszystko musimy walczyć i czekać na te upragnione kreski na teście ciążowym. Ja sobie już zapas zrobiłam testów owu i dwa testy ciazowe kupiłam w razie czego. Mój m od dzisiaj zaczął zażywać witaminy termometr mi już przyszedł także starania ruszają pełną parą jeszcze muszę pogadać z gin jeszcze o monitoringu clo i skierowanie dla mojego m na badanie nasienia... Może uda mi się go namówić.
Badanie dla męża to osobna sprawa. Termin u urologa i on zrobi.. nie ginekologDokładnie tak. Mimo wszystko musimy walczyć i czekać na te upragnione kreski na teście ciążowym. Ja sobie już zapas zrobiłam testów owu i dwa testy ciazowe kupiłam w razie czego. Mój m od dzisiaj zaczął zażywać witaminy termometr mi już przyszedł także starania ruszają pełną parą jeszcze muszę pogadać z gin jeszcze o monitoringu clo i skierowanie dla mojego m na badanie nasienia... Może uda mi się go namówić.
Ale skierowanie muszę mieć do urologa od gin czy jak mam to załatwić?Badanie dla męża to osobna sprawa. Termin u urologa i on zrobi.. nie ginekolog