reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Dziekuje kochana[emoji8][emoji8]ja rowniez sciskam kciuki za nas wszystkie ale za ciebie szczegolnie bo ty tyle przeszlas ze zaslugujesz na szczescie[emoji177][emoji177]
Z niecierpliwością czekam aż wkleisz nam tu ładny test ciążowy z dwoma pięknymi krechami lub super wynik beta hcg. Cały czas trzymam za Ciebie kciuki jak za każdą z nas.

Dziekuje kochana[emoji8][emoji8]ja rowniez sciskam kciuki za nas wszystkie ale za ciebie szczegolnie bo ty tyle przeszlas ze zaslugujesz na szczescie[emoji177][emoji177]
Dziękuję bardzo mi te słowa od Ciebie pomagają. W końcu musi się nam udać. Nawet nie które sprawy są niemożliwe A stają się możliwe więc u nas napewno tak będzie.

Bedzie musi byc tylko najwazniejsze to sie nie poddawac[emoji41]
Dokładnie tak. Mimo wszystko musimy walczyć i czekać na te upragnione kreski na teście ciążowym. Ja sobie już zapas zrobiłam testów owu i dwa testy ciazowe kupiłam w razie czego. Mój m od dzisiaj zaczął zażywać witaminy termometr mi już przyszedł także starania ruszają pełną parą jeszcze muszę pogadać z gin jeszcze o monitoringu clo i skierowanie dla mojego m na badanie nasienia... Może uda mi się go namówić.

Ja tez stosuje sie do zalecen gin moj m rowniez i walczymy oboje o to by sie udalo. Nie jest latwo ale mamy sile do walki i ja jej dlugo nie strace[emoji7]
Dokładnie tak. Mimo wszystko musimy walczyć i czekać na te upragnione kreski na teście ciążowym. Ja sobie już zapas zrobiłam testów owu i dwa testy ciazowe kupiłam w razie czego. Mój m od dzisiaj zaczął zażywać witaminy termometr mi już przyszedł także starania ruszają pełną parą jeszcze muszę pogadać z gin jeszcze o monitoringu clo i skierowanie dla mojego m na badanie nasienia... Może uda mi się go namówić.

Badanie dla męża to osobna sprawa. Termin u urologa i on zrobi.. nie ginekolog

reklama
Do góry