reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Zastrzyk musi być podany do 72 h po porodzie . Jeśli do tego czasu maja grupę krwi dziecka to może nie podają . Ja w zeszłym roku dostałam po poronieniu zastrzyk

reklama
Lh 6.65 tsh2.127 a amh 2.63 i szczerze to niewiem czy to dobrze czy zle bo niewiem jak to zinterpretowac gin powiedzial ze wyniki sa ok ale wynikow dokladnie nie tlumaczyl.

Skoro miałaś te 3 badania to ok . Wyniki lekarz tylko może interpretować tych trzech ale amh powyżej 1 jest super także nie masz się czym martwić

Jak trafilam do obecnego gin to mi powiedzial ze zanim zaczniemy leczenie to pierwszym badaniem musi byc amh a nastepnym histeroskopia i ja mam miec pod koniec czerwca jesli sie nie uda w tym cyklu ktory teraz zaczelam. A jesli mowicie ze amh jest ok to malutki kamyk z serca mi spadl[emoji4]
No to super. A wyniki mi się wydaje że masz ok. Nie masz się czym martwić. AMH masz super. Ja nie robiłam w Polsce tego badania A tutaj wątpię żeby robili rezerwę jajnikowa tak młodym dziewczynom jak ja. Ale napewno zapytam na wizycie.

Jak trafilam do obecnego gin to mi powiedzial ze zanim zaczniemy leczenie to pierwszym badaniem musi byc amh a nastepnym histeroskopia i ja mam miec pod koniec czerwca jesli sie nie uda w tym cyklu ktory teraz zaczelam. A jesli mowicie ze amh jest ok to malutki kamyk z serca mi spadl[emoji4]

A ile masz lat jeśli mogę zapytać ?

AMH jest u Ciebie super. Z resztą powinnaś mieć normy amh podane obok wyniku dla każdego wieku kobiety A jak nie masz to możesz sprawdzić na Internecie.

reklama
@kolor nadzieji: tu masz normy dla poszczególnego wieku ale żeby nie było trudności to prawidłowy wynik powinien być ponad 1.4
Screenshot_20190515-201819_Chrome.jpeg

Do góry