Ale już w niedzile męża nie było?Hej Ritka. Mamy podobną sytuacje.. moja druga polowa tez pracuje za granicą.. i tak samo ciezko sie wstrzelic.. teraz byly serduszka w piatek i sobote a w niedziele wyszedl pozytywny test owulacyjny.. wiec jakas szansa niby jest.. ale.. staram sie nie nastawiac.. czekam niecierpliwie co to bedzie..
reklama
MisiaJasia
Fanka BB :)
Nie byłoAle już w niedzile męża nie było?
No tak i taka mam nadzieję ale ten bolacy jajnik mnie bardzo zastanawia bo czytałam że to może być zapowiedź owu a może być właśnie moment tego Uwolnienia.. Druga opcja była by super bo przytulnie było wczoraj i dziś rano i wtedy nadzieja jest dużaHej witam. Pewnie ze jest nadzieja robaczki naszych facetów są w stanie wytrzymać kilka dni w naszym organizmie także jak najbardziej wieżyc a wiara czyni cuda
A czy bazujesz tylko na testach owu czy jakoś inaczej jeszcze badasz te dni? Ile się starcie?Nie było
MisiaJasia
Testy owu, śluz i badanie szyjki macicy.. typowego starania pierwszy cykl ale gdy staralam sie o swoje drugie dziecko wycelowalam dokladnie w sama owulacje i jest chlopak jednakze bylam wtedy mlodsza i szanse byly wieksze.. teraz chodze w stresie.. czy sie uda.. czy nie.. odliczam do testowania..A czy bazujesz tylko na testach owu czy jakoś inaczej jeszcze badasz te dni? Ile się starcie?
No ciężka jest ta obserwacja ja ciągle się jej uczę i uczę się obserwowac organizm, test owulacyjny w tym miesiącu mnie zawiódł naprawdę i pokazał dwie kreski za wcześnie o już 3 dzień bo tak naprawdę nie wiem czy jajeczko pękło mogę się tylko domyślać po tym bólu,Testy owu, śluz i badanie szyjki macicy.. typowego starania pierwszy cykl ale gdy staralam sie o swoje drugie dziecko wycelowalam dokladnie w sama owulacje i jest chlopak jednakze bylam wtedy mlodsza i szanse byly wieksze.. teraz chodze w stresie.. czy sie uda.. czy nie.. odliczam do testowania..
MisiaJasia
Z tym ze pozytywny test owu nie pokaze czy pecherzyk peknie.. informuje ze juz jest pelna gotowosc do owu.. reszta to niewiadoma.. ja tez nie wiem czy pekl.. czy nie pekl.. wiem ze hormon podskoczyl.. a co dzialo sie dalej.. pokaze los..No ciężka jest ta obserwacja ja ciągle się jej uczę i uczę się obserwowac organizm, test owulacyjny w tym miesiącu mnie zawiódł naprawdę i pokazał dwie kreski za wcześnie o już 3 dzień bo tak naprawdę nie wiem czy jajeczko pękło mogę się tylko domyślać po tym bólu,
To obie będziemy czekaćZ tym ze pozytywny test owu nie pokaze czy pecherzyk peknie.. informuje ze juz jest pelna gotowosc do owu.. reszta to niewiadoma.. ja tez nie wiem czy pekl.. czy nie pekl.. wiem ze hormon podskoczyl.. a co dzialo sie dalej.. pokaze los..
Ale kiedy robisz test po 2tyg?To obie będziemy czekać
reklama
MisiaJasia
Ja mysle ze za 1.5 tygodnia juz bede robic pierwsze testy choc z doswiadczenia z drugiej ciazy wiem ze i tydzien po terminie @ moga wyjsc negatywne.. ale wiem ze nie wysiedze dluzej czekajac [emoji23]To obie będziemy czekać