reklama
MisiaJasia
Fanka BB :)
Hahah cierp cialo jak dziecka chcialo [emoji23] moja siostra starala sie 5 lat o dziecko.. a jak zaszla w ciaze to 40tygodni narzekania.. a bo mdlosci.. a bo siku co 10 minut.. a bo cycki bolą.. a to juz krzyz boli.. [emoji23] jakiez to piekne [emoji23][emoji173]Ja już w drodze do pla masakra denerwuje mnie to siła ie w nocy. Nie mogę spać w dzień zasypiam. Cycki mnie bolą, mam wzdęcia i zaparcia. [emoji35]
MisiaJasia
A to na pewno jajniki? Nie bol od powiekszajacej sie macicy?A kiedy ten ból jajników minie, nie pamiętam jak było w pierwszej ciąży. U mnie dziś 5+5 tc
młoda1994
Też czytałam i niby może A nie musi wydłużyć pierwszego cyklu przy zażywania castagnusa. Ja mimo wszystko spróbuję. Jak się nie uda to bynajmniej nie będę miała sobie do zarzucenia że nie spróbowałam. Każda kobieta jest inna i myślę że warto spróbować. Kuracja castagnusem trwa minimum 90dni więc zmiany można zauważyć dopiero po 3 miesiącach A można szybciej. Tak jak pisałam wyżej każda kobieta i jej organizm jest inny.Młoda i bardzo dobrze, cukrzyca to nie wyrok a dwa zobaczcie ile kobiet w ciąży nabywa cylukrzyce i jakoś nie każą im usuwać, czyli te dwie rzeczy mogą iść w parze.
Ja czekam ba @ i też będę walczyć z testami owu, czekam na paczkę żeby zacząć też lykac Wit prenatal uno ( doktor zalecił) i ciągle bije się z myślami czy id @ nie zacząć castagnusa, boję się tylko bo nie chce wydłuża cykli a czytałam że u wielu dziewczyn wydłuży cykle do 38-40dni, a wiecie czas na wagę złota.
Pewnie takA to na pewno jajniki? Nie bol od powiekszajacej sie macicy?
Aneczka85_01
A dziewczyny wiecie może czy można go zacząć brać w 5 dc? Bo akurat dzisiaj mam 5 i chciałam zacząć
młoda1994
Jeśli chodzi o castagnus to od 1dc ale jeśli masz dopiero 5dc to owszem możesz to zacząć brać. Nie które dziewczyny zaczynają nawet od 25dc. To są leki ziołowe i one potrzebują czasu aby dac znaki że działają. Ja czekam do miesiączki i też w nowym cyklu zaczynam brać. Wczoraj zamówiłam Wit dla m termometr owu i testu owu. Mam nadzieję że przyjdą za parę dni. Dlatego warto próbować wszystkiego co jest nie zakazane i może akurat się uda.A dziewczyny wiecie może czy można go zacząć brać w 5 dc? Bo akurat dzisiaj mam 5 i chciałam zacząć
MisiaJasia
Ja akurat bralam od 1dc.. wiec powiem szczerze nie wiem jak to jest.. ale tak jak mloda pisze.. to ziolaA dziewczyny wiecie może czy można go zacząć brać w 5 dc? Bo akurat dzisiaj mam 5 i chciałam zacząć
reklama
kasia20021
Tak jak przypuszczalam odwiedzila mnie wredna@. No nic moze w kolejnym cyklu sie uda