reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Spokojnej nocy kochana i pisz jutro jak ci bedzie zle ja mam dzien wolny bardzo chetnie ci potowarzysze rozmowa i pozytywnymi myslami[emoji110][emoji177][emoji8]
Dziękuję kochana za miłe słowa naprawdę. Noc była taka sobie jeszcze wczoraj jak się położyłam do łóżka strasznie mocno puściła mi się krew z nosa chyba z nerwów. A u Ciebie jak minęła noc?

reklama
Malo spalam brzuch mnie bolal glowa tez pobudka ok 7 bo maz do pracy a mam malego pieska i nim tez trzeba sie zajac bo nie lubi samotnosci. Dzis juz jest ok brzuch narazie nie boli glowa troche.
Dziękuję kochana za miłe słowa naprawdę. Noc była taka sobie jeszcze wczoraj jak się położyłam do łóżka strasznie mocno puściła mi się krew z nosa chyba z nerwów. A u Ciebie jak minęła noc?

No to super. Mnie nie boli nic tylko jestem trochę podenerwowana. Dzisiaj mam 12dc jak ten czas się jakoś mi się ciągnie. Jak zawsze leciało tak teraz się ciągnie.

Ja mam 22 dc i nigdy jeszcze mi sie tak cykl nie dluzyl w oczekiwaniu na testowanie wariacji mozna dostac jak jestem w pracy to nie mysle ale wracam do domu i druga polowa dnia sie wlecze w nieskonczonosc dzis wolne i tez od rana mysle i mysle a czas jakby w miejscu stal
No to super. Mnie nie boli nic tylko jestem trochę podenerwowana. Dzisiaj mam 12dc jak ten czas się jakoś mi się ciągnie. Jak zawsze leciało tak teraz się ciągnie.

Ja mam 22 dc i nigdy jeszcze mi sie tak cykl nie dluzyl w oczekiwaniu na testowanie wariacji mozna dostac jak jestem w pracy to nie mysle ale wracam do domu i druga polowa dnia sie wlecze w nieskonczonosc dzis wolne i tez od rana mysle i mysle a czas jakby w miejscu stal
Dokładnie Tak samo mam w tym cyklu. Czasami się czymś zajmę to nie myślę ale na krótko siądę i znowu to samo. My kobietki mamy skomplikowane życie.

Ja mam termin na sobotę i miałam dzisiaj testować Ale rano zapomnialam... zrobię teścik jutro bo niestety Ale nie mam cierpliwości zbytniej. Co do Twojego samopoczucia to może faktycznie jest coś na rzeczy. Kiedy miałaś owulke? Trzymam kciuki :*
Ja jeszcze nie kupiłam testu, jakoś się boję wyniku negatywnego, a tak to jestem miło podekscytowana i chyba pasuje mi ta niepewność :D

Owu miałam 25 kwietnia - próby były 22 i 24 kwietnia. Owu stwierdziłam na podstawie podwyższenia znacznego szyjki macicy tego dnia + skok temp. ponad bazową oraz śluz i duże libido :) Ostatnia @ była 11 kwietnia.

Kurcze ciekawa jestem czy dziś będzie ta @ czy nie...

Trzymam kciuki za Ciebie też ;* Daj znać koniecznie :)

U mnie sport odpada ze względu na padaczke. Jeżeli chodzi o anty tpo i tg to różne opinie chodzą. Muszę zapytać swojego Endo bo jedni mówią że nie ma nic wspólnego A drudzy że to musi być uregulowane. Tylko choroba hashimoto jest nie dowyleczenia leki mam na stałe i anty tpo i tg będą już stale podwyższone. Jeszcze poczekam na opinie mojego lekarza.
Zgadza się,nie wyleczysz hashi,ale dieta można obniżyć poziom przeciwciał. U mnie akurat sprawdziło się to,co mówią niektórzy,ze nie ma to wpływu na ciążę. Niemniej jednak może tak być,że u niektórych kobiet właśnie z tego powodu są problemy. Warto jednak obniżać antyTpo,bo im więcej przeciwciał,tym większe szanse,że dojdzie kolejna choroba autoimmunologiczna. Ja mam hashi od 7 lat.

Ja jeszcze nie kupiłam testu, jakoś się boję wyniku negatywnego, a tak to jestem miło podekscytowana i chyba pasuje mi ta niepewność :D

Owu miałam 25 kwietnia - próby były 22 i 24 kwietnia. Owu stwierdziłam na podstawie podwyższenia znacznego szyjki macicy tego dnia + skok temp. ponad bazową oraz śluz i duże libido :) Ostatnia @ była 11 kwietnia.

Kurcze ciekawa jestem czy dziś będzie ta @ czy nie...

Trzymam kciuki za Ciebie też ;* Daj znać koniecznie :)
Ja nie umiem czekać:) Już bym testowala. Trzymam mocno kciuki :*

reklama
Ja też już się powoli szykuje. Marta powiedz mi u was w przedszkolu jak jest zerówka to zadawane są jakieś prace domowe do domu? Ciekawa jestem bo moja córcia od września idzie do zerówki i u jednej z moich koleżanek dziecko normalnie przynosi pracę do odrobienia np. Jakaś czytanka itd. :)
My zadajemy (w porozumieniu z rodzicami) dzieciom,które chcą. Zgodnie z prawem w zerowce nie ma czegoś takiego jak zadania domowe :) więc nie wolno zadawać. Myślę,że warto jednak czasem coś zadać,żeby dzieci nauczyly sie i nie doznaly szoku w pierwszej klasie.

Do góry