reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

A nie dostaniesz SMS jak będą wyniki dostępne? Ja dostaje :) przedwczoraj robiłam i po 17 miałam wyniki. Dziś tez robiłam, zobaczymy o której wynik, mam nadzieje, ze wcześniej, bo było zdecydowanie mniej ludzi niż we wtorek

No wlasnie nie dostaje sms :( robilam w diagnostyce... masakra jakas, żałuję ze poszłam do tej przychodni...

A jaki miałaś wynik przedwczoraj? Trzymam kciuki za dzisiejszy wynik :)

reklama
Teoretycznie w dniu miesiączki już powinien być wiarygodny ale jakoś nie ufam tym testom :( W dodatku dużo piję i chodzę do toalety, więc wydaje mi się, że mogę mieć rozwodniony mocz. Może lepiej byłoby zrobić betaHCG.
Ja w drugiej ciazy robilam od dnia miesiaczki przez tydzien testy i byly negatywne.. potem z krwi negatywny i nastepnego dnia usg u gin i tez nic nie bylo.. a jak po kolejnych 3 tygodniach poszlam po tabletki na wywolanie miesiaczki to gin oznajmil ze jest 6t4d ciazy.. a to bylo juz 9t4d [emoji23] i przez cala ciaze a po dzis dzien mały taki jajcarz jest.. raz ze chlopiec potem ze dziewczynka.. dzien przed porodem glowką do gory bryknal.. jak zaczely sie skorcze to znow glowką na dol.. masakra.. [emoji23]

Hej ja mialak robiona bete wczoraj ale jeszcze nie ma wynikow... siedze jak na szpilkach i odświeżam strone z wynikami co 5 min :(
Kochana ja badania kiedyś w diagnostyce miałam tego samego dnia. Zadzwoń do punktu w którym robiłaś bo być może coś pomyliły z numerami i na stronie nie mogą wrzucić A wyniki fizycznie mogą już być nawet u nich:)

Ja jeszcze nie kupiłam testu, jakoś się boję wyniku negatywnego, a tak to jestem miło podekscytowana i chyba pasuje mi ta niepewność :D

Owu miałam 25 kwietnia - próby były 22 i 24 kwietnia. Owu stwierdziłam na podstawie podwyższenia znacznego szyjki macicy tego dnia + skok temp. ponad bazową oraz śluz i duże libido :) Ostatnia @ była 11 kwietnia.

Kurcze ciekawa jestem czy dziś będzie ta @ czy nie...

Trzymam kciuki za Ciebie też ;* Daj znać koniecznie :)

Trzymam kciuki żeby nie przyszła @!!! [emoji110]

Ja w drugiej ciazy robilam od dnia miesiaczki przez tydzien testy i byly negatywne.. potem z krwi negatywny i nastepnego dnia usg u gin i tez nic nie bylo.. a jak po kolejnych 3 tygodniach poszlam po tabletki na wywolanie miesiaczki to gin oznajmil ze jest 6t4d ciazy.. a to bylo juz 9t4d [emoji23] i przez cala ciaze a po dzis dzien mały taki jajcarz jest.. raz ze chlopiec potem ze dziewczynka.. dzien przed porodem glowką do gory bryknal.. jak zaczely sie skorcze to znow glowką na dol.. masakra.. [emoji23]
O rany no to niezły żartowniś! Medycznie to aż niemożliwe takie negatywne wyniki. Mi gine powiedziała, że jak 10 dnia po owu beta negatywna to na 100% nie ma ciąży. Jak widać każdy organizm jest inny i nie ma co tak poważnie podchodzić do tego, co mówią lekarze pod kątem tych badań na betę! :)

BTW Ja już 2 cykl biorę progesteron 18-27 dc na podtrzymanie ewentualnej ciąży. Wcześniej jak brałam na wywołanie to już 6 dnia była miesiączka. Teraz nic. Gine powiedziała, że jak nie będzie @ po odstawieniu, to oznacza to ciążę. Zobaczymy!

To prawda. Przy siecie hashimoto najlepiej wykreslic gluten z diety.. ja mialam podejzenie hashi.. i duzo czytalam.. mam tez kolezanke z hashi ktora najpierw brala tony lekow po czym wykreslila z diety gluten i wyniki jej sie niesamowicie poprawily :)

Ja mam przerwe w pracy.. kochanie moje przynioslo mi kanapki.. ale jakos z apetytem ciezko.. chodzi mi po glowie fakt ze juz sie nie zabezpieczamy.. i niby wielkich dzieciowych staran nie podejmujemy to jednak swiadomosc ze rowniez sie przed ciaza nie bronimy strasznie mnie nakreca.. wciaz mysle czy zakielkuje czy nie.. czas sie wlecze.. dzisiaj 12dc.. mysle o tym boku jajnika sprzed 2 dni.. czy to owu byla czy nie.. czy moze dopiero przyjdzie.. wczorajsze ogladanie dzieciowych wyprawek gdzies mocno mi wjechalo na psychike.. wszystko takie piekne.. pamietam jak szykowalam dla chlopcow.. cale dnie ogladalam ciuszki i wyposazenie pokoju.. ciekawe co los da..
Ja nie biorę dużo leku bo tylko euthyrox i to wszystko. Zobaczę jakie wyniki wyszły z badań hormonalnych i zapytam Endo czy są tu gdzieś sklepy z żywnością bez glutenu. Ja mieszkam w małym mieście i nigdzie nie widziałam A szukałam bo koleżanka chciała. A do większych miast nie mam jak dojechać ponieważ nie mam auta A połączenie jest słabe z mojej miejscowości

reklama
Do góry