reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Echh ja nie umiem pojąć ludzi co tak namolnie WSZYSTKIM chwalą się światu. Są granice. Prywatność. Ale to moje skromne zdanie.
Fajnue, super gratulacje dla koleżanki ale żeby tak od razu wstawiać...o nie nie...jakoś inaczej to postrzegam
Tak samo uważam jak Ty. Mi raczej na takie chwalenie się strach nie pozwoli. Jedynie kto będzie o ciąży wiedział to wy bo sobie nie wyobrażam żebyście nie wiedziały mój m no i oczywiście moja kochana mama. Nikt poza tym.

A ja to wogole jestem inna, teraz jak test będzie pozytywny to nikt poza wami nie będzie wiedział . Mój m dowie się jak serduszko będzie [emoji23]

Ja tez uwazam jak wy. To jest intymne wydarzenie o ktorym nie mowi sie na prawo i lewo tylko swietuje w najblizszym gronie ja maz i nasz maly cud[emoji7] ale ja na swoj cud jeszcze czekam[emoji6]
Tak samo uważam jak Ty. Mi raczej na takie chwalenie się strach nie pozwoli. Jedynie kto będzie o ciąży wiedział to wy bo sobie nie wyobrażam żebyście nie wiedziały mój m no i oczywiście moja kochana mama. Nikt poza tym.

Powiem wam, ze gdy zaszłam w ciąże z Michałem byłam tak przerażona, ze nie chciałam nikomu mówić, przepłakałam pare dni. Ale później gdy się okazało, ze jest oba dość skomplikowana łącznie z tym, ze pierwszy lekarz do którego chodziłam wysyłał mnie już do szpitala żeby wyczyścić macice to gdy tylko zabiło serduszko musiałam powiedzieć wszystkim po prostu nie wytrzymałam tych emocji i nerwów :) to się wszystko zmienia gdy już macie pewność. Poza tym pamiętajcie o tym, ze wasza teściowa to tez mama tylko, ze tatusiów fasolek. Ona jest dla faceta tak samo ważna jak wasza mama dla was.

reklama
Super Marta ! Spokojnej i nudnej ciąży. :D
W którym jesteś dniu?
Ja czuję brzuch jak na okres ..także dziwnie i już się trochę nastawiam a pewnie niepotrzebnie..

Do góry