Betii35
Fanka BB :)
Teściowa...temat rzeka..Ja nie mam ze swoją zbyt dobrych relacji, wiec sie wstrzymam [emoji849]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teściowa...temat rzeka..Ja nie mam ze swoją zbyt dobrych relacji, wiec sie wstrzymam [emoji849]
Tak samo uważam jak Ty. Mi raczej na takie chwalenie się strach nie pozwoli. Jedynie kto będzie o ciąży wiedział to wy bo sobie nie wyobrażam żebyście nie wiedziały mój m no i oczywiście moja kochana mama. Nikt poza tym.Echh ja nie umiem pojąć ludzi co tak namolnie WSZYSTKIM chwalą się światu. Są granice. Prywatność. Ale to moje skromne zdanie.
Fajnue, super gratulacje dla koleżanki ale żeby tak od razu wstawiać...o nie nie...jakoś inaczej to postrzegam
Tak samo uważam jak Ty. Mi raczej na takie chwalenie się strach nie pozwoli. Jedynie kto będzie o ciąży wiedział to wy bo sobie nie wyobrażam żebyście nie wiedziały mój m no i oczywiście moja kochana mama. Nikt poza tym.
Ja też czekam na cud.Ja tez uwazam jak wy. To jest intymne wydarzenie o ktorym nie mowi sie na prawo i lewo tylko swietuje w najblizszym gronie ja maz i nasz maly cud[emoji7] ale ja na swoj cud jeszcze czekam[emoji6]
Ja też czekam na cud.
Ale super [emoji7][emoji7] rosnijcie zdrowo [emoji7]Byłam, wracam [emoji23] widać pęcherzyk więc jestem w ciąży mam przyjść za dwa tyg by sprawdzić czy bije serce
Widzę, że nie jestem sama [emoji16]Teściowa...temat rzeka..