reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Ja już też wchodzę do pracy a po drodze jeszcze do przedszkola :) córcia się nie wyspała więc z rana na szybkich obrotach hehehe. Miłego dnia :*
U mojego też kiepski poranek. Nagle noga go boli, kuleje. Jak pytam czy na górze to mowi na dole, później pytam jeszcze raz go czy dalej na dole boli to mowi zena górze...A na koniec płacz w sali. Echh za długa przerwa chyba.. sama budze się kawusią w pracy. Ojj zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce :baffled:

U mnie tez poranek bez rewelacji.. nie dosc ze sie wygrzebac z lozka nie moglam.. to jeszcze chlopcy dali mi do wiwatu.. od rana zdzieralam na nich gardla.. przez strajk troche odetchnelam.. teraz wracam do rzeczywistosci.. a ze moj mlodszy to nieuk i leń to az mnie w zoladku sciska.. niech juz są wakacje..

reklama
U mnie trochę zrobiło nadziei jak okres się spóźnił aż 8 dni ale przyszła @ i trzeba starać się dalej. Tylko nie wiem na jak długo jeszcze mi zostało siły.
Powiem Ci że już mam dość tego cyklu i mam cichą nadzieję że to w końcu się rozkręci bo czuje się jak bania. I tak już na nic nie liczę...

Do góry