molka84
Zaangażowana w BB
Test owulacyjny wychodził mi pozytywny od 24.04. I chyba owulacja była 26 go z tymże owulacyjny jeszcze mi pozytywny wychodziły 2-3 dniIle jesteś dni po owulacji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Test owulacyjny wychodził mi pozytywny od 24.04. I chyba owulacja była 26 go z tymże owulacyjny jeszcze mi pozytywny wychodziły 2-3 dniIle jesteś dni po owulacji?
Ale tak to nawet lekarze dowalaja..
A tesciowa mojej siort do.smierci zarzucala.jej ze to jej wina ze dziecko.urodzilomsie chore i zmarlo..
Chyba nie bo od razu poczułam się jak na okres..Jezeli owu masz w polowie cyklu to moze byc implantacja
U mnie to nie moj rejon niestety wiec ja nie wiem.. ja mieszkam na zachodniej granicy miasta i w sumie poza kinem nie mam po co zapuszczac sie na Poznan bo wszystko mam tutaj [emoji6]Dziewczyny, orientuje się z was któraś czy na kórnickiej można zrobić wszelkie badania z krwi? Oczywiście pytam dziewczyn, które mieszkają w Poznaniu.
Test owulacyjny wychodził mi pozytywny od 24.04. I chyba owulacja była 26 go z tymże owulacyjny jeszcze mi pozytywny wychodziły 2-3 dni
Dzięki bardzo. No nic zobaczymy co się dalej wydarzy... zauważyłam na papierze ale teraz czysto ...