MisiaJasia
Fanka BB :)
Chyba do Tomasza Urbaniaka ja tam chodzilam dlugo..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mialam*Też tak kiedyś miałaś. Teraz chętnie bym się zamknęła w czterech ścianach i nie wychodziła nigdzie.
Mam to samo, też się męczę. U mnie jeszcze 3 godzinki i jakoś się tak dłuży dzisiaj...Jessuuuuuja juz nie moge.. jeszcze 3.5h w pracy a ledwo zyje.. marze o wannie z cieplutką wodą.. a potem cos dobrego na ząbek i łóżko..
Oby tak było, 3mam kciuki :-)Ja chyba jednak jutro zatestuje. @ powinnam dostać pojutrze, ale coś się dzieje. Wydaje mi się, ze jej nie dostanę. Bo tak jak od 4 lat przed każda @ miałam plamienie, które trwało minimum tydzień, tak teraz zaczęło mi się 24.04, ale zamiast się nasilać, to zmalało na tyle, ze praktycznie już go nie mam. W styczniu miałam tak samo i to była ciąża
Ja za 40 min idę do domu mam doscMaminek31 to niedługo jak na NFZ.
Tu masz rację ja byłam spokojna w ciąży i przy porodzie bo mam właśnie zaufanie do swojego lekarza, czułam się porostu bezpiecznie.
Ohhh 3 godziny macie... To super. Przede mną praca dop jest, nocka... Ehhh 21 do 7.
Moja lekarka jest akurat w porządku- sama proponowała zwolnienie lekarskie ( może nie od samego początku, ale gdzieś od 3 miesiąca ) i usg było dość często- napewno więcej niż zalecane 3 razy.Maminek31 to niedługo jak na NFZ.
Tu masz rację ja byłam spokojna w ciąży i przy porodzie bo mam właśnie zaufanie do swojego lekarza, czułam się porostu bezpiecznie.
Ohhh 3 godziny macie... To super. Przede mną praca dop jest, nocka... Ehhh 21 do 7.