reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Witajcie dziewczyny mi też od rana się nie chce faktycznie musi być zmiana ciśnienia bo i pogoda u nas się zmieniła jest deszczowo i szaro od rana co wcale nie pomaga żeby mi się zachciało.

Misia Jasia witam w klubie Ja też całą majówkę pracuje takie uroki że jako usługówka mam otwarte święta weekendy i niedziele nie handlowe.

Ja dzisiaj wzięłam ostatnią tabletkę i od jutra będę odliczaj dni do powrotu normalnej miesiączki a po majówce wizyta u lekarza.

Marta polecam wroclawskie zoo.. ale kochana.. odpuscilabym majowke.. bedzie tlum ludzi i przyjemnosc zadna.. tzn to taka moja sugestia.. bo bilety są tam drogie wiec warto zeby sie oplacalo.. ja bylam w wakacje 2 lata temu i to do tego wypadla niedziela.. koszmar.. w naszym zoo w majowke sa kolejki na 300m do kasy i czlowiek na czlowieku.. wiec wyobraz sobie afrykarium we wroclawiu.. jedyna szansą jest wyjechac wczesnie rano zeby byc pierwszym do wejscia najlepiei kupujac bilet online.. i w pierwszej kolejnosci biegiem do afrykarium zanim caly tlum sie zejdzie.. bo z kazda kolejna minutą jest co raz gorzej..

Dziewczyny ja już tam byłam Oliwier miał 3 lata też w majówkę [emoji23] ale to jedyny czas jaki możemy będziemy się przepychac ha ha

Wcześnie rano wyjezdzamy

A w ogóle to mam mega stres czy jutro @przylezie

A co do @ to ja tone.. jak tylko podnioslam sie z lozka to juz czulam jak idzie fala tsunami.. dobieglam do lazienki w ostatniej chwili.. ksiazkowo.. co do dnia i godziny wiec bajki.. gdyby tylko nie te meczace plamienia wczesniej to bym powiedziala ze idealnie..

Moja siostra jest zachwycona kubeczkiem na menstruację, slyszalyscie? Nie ma uczucia zalewania właśnie , podobno higieniczne , wygodne, nic nie czuć.
Ciężko mi to sobie wyobrazić ale ona chwali.

reklama
Do góry