reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Kreska jest tak blada, że ciężko uchwycić na zdjęciu.

25..
Aha no tak bo mówiłaś że w aptece nie wiedzieli co to jest czułość testu 10 i czy są takie testy wogule. Kochana czekamy do wtorku będzie 10 dni po terminie @ 40 dc i wtedy zobaczymy. Wczoraj się wieczorem trochę źle czułam i myślałam że rano będzie @ Ale nadal nie ma dzisiaj 37dc . Już się zaczynam martwić co się dzieje ze mną.

reklama
Wiecie co.. nie pogniewajcie sie na mnie.. ale tak sobie mysle.. wychodzi test negatywny.. a w odpowiedziach ze moze nie moze wykryc hormonu.. na pewno sie udalo.. ja osobiscie po kilka takich cyklach dostalabym na leb.. kurcze.. w drugiej ciazy u mnie test wyszedl negatywny.. przyjechal do wiadomosci.. domowy, z krwi.. usg u lekarza.. wszystko nic.. ciazy nie ma.. trzeba sie starac dalej.. po 3 tygodniach poszlam do lekarza a tam niespodzianka.. ciaza jednak jest..
Takie wbijanie do glowy ze powtorz jutro powtorz za 2 dni.. pamietam jak ja robilam codziennie i wciaz negatyw.. i jak to mi na banie wjezdzalo.. codziennie nadzieja i codziennie rozczarowanie.. nie wiem.. moze wy macie inaczej.. ale dla mnie zawsze jest albo a albo b.. i ewentualnie jakies skrajne wyjatki moga sie przydazyc z zaskoczenia..

IMG_20190427_095543.jpg

Tutaj już bardziej widać
Byście musiały zobaczyć na żywo, tak to klapa, aparat słaby

Wiecie co.. nie pogniewajcie sie na mnie.. ale tak sobie mysle.. wychodzi test negatywny.. a w odpowiedziach ze moze nie moze wykryc hormonu.. na pewno sie udalo.. ja osobiscie po kilka takich cyklach dostalabym na leb.. kurcze.. w drugiej ciazy u mnie test wyszedl negatywny.. przyjechal do wiadomosci.. domowy, z krwi.. usg u lekarza.. wszystko nic.. ciazy nie ma.. trzeba sie starac dalej.. po 3 tygodniach poszlam do lekarza a tam niespodzianka.. ciaza jednak jest..
Takie wbijanie do glowy ze powtorz jutro powtorz za 2 dni.. pamietam jak ja robilam codziennie i wciaz negatyw.. i jak to mi na banie wjezdzalo.. codziennie nadzieja i codziennie rozczarowanie.. nie wiem.. moze wy macie inaczej.. ale dla mnie zawsze jest albo a albo b.. i ewentualnie jakies skrajne wyjatki moga sie przydazyc z zaskoczenia..

Dlatego ja też nie chce testować co chwile, bo to sensu nie ma... Teraz najwcześniej we wtorek, a jeśli nic nie wykaże bądź znów będzie taka blada kreska, to lecę do ginekologa

Tu to ja nawet nic nie widzę kochana. Nie stresuj się może faktycznie jesteśmy jakieś dziwne i test nie umie wykryć hormonu ciazowego i testy negatywne. Poczekajmy może jeszcze prócz dzisiejszego dnia to jeszcze niedzielę poniedziałek i we wtorek rano zrobimy razem test co?

We wtorek zrobimy, zrobimy :)

Robimy we wtorek może środę to się jeszcze dogadamy. Faktycznie może racja z tymi testami. Może faktycznie trzeba odpuścić i jeśli nie przyjdzie jeszcze do tygodnia czasu to się rejestrujemy do gin i może tam się wszystko wyjaśni czy jest ciaza czy nie bo szczerze mówiąc ja już tyle słyszałam na temat testów domowego użytku że nie za bardzo w to wierzę.

Wiesz co chyba masz rację. To jest nabawienie się dodatkowego stresu i rozczarowania A faktycznie jeśli jest ciaza to na wizycie u gin może będzie coś widać jeśli @ Nie będzie. Trzeba wrzucić na luz będzie @ to będzie nie będzie to nie będzie i wtedy będzie potrzebna wizyta u gin rozwiać wszelkie nasze wątpliwości dlaczego nie ma @ dlaczego się tyle czasu już spóźnia i czy jest ta nasza upragniona ciaza. Zgadzam się z Tobą kochana.

reklama
Do góry