reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Nie no załamywać się nie chce ale chciałabym być już w ciąży A to jest jedyna nadzieja aby urodzić jeszcze w tym roku. Z testowaniem poczekam do wtorku może jeśli będzie faktycznie ciaza to coś już może pokazać chociaż delikatnie ale żeby już pokazało i bym wiedziała że się w końcu udało.
Ja najdłuższy cykl miałam 60 dni..to była masakra ..testy , testy z krwi ..z dwa razy w roku zdążają się bezowulacyjne cykle..ale nadzieja umiera ostatnia

Ja najdłuższy cykl miałam 60 dni..to była masakra ..testy , testy z krwi ..z dwa razy w roku zdążają się bezowulacyjne cykle..ale nadzieja umiera ostatnia
Kochana mi jak się okres spóźnial to tylko z powodu złych wyników hormonalnych Ale mam w porządku. W poprzednich 3 ciazach które straciłam miałam krwawienia. A teraz okres się zatrzymał i nie znam powodu ponieważ wyniki mam w porządku potwierdzone dwa dni temu.

Może jeszcze nic straconego. Mi też wyszedł negatywny w 36dc ale póki miesiączki nie ma jest jakaś tam jeszcze nadzieja że w późniejszym czasie jednak kreska się pojawi. A ile dni do @ ?

Kochana mi jak się okres spóźnial to tylko z powodu złych wyników hormonalnych Ale mam w porządku. W poprzednich 3 ciazach które straciłam miałam krwawienia. A teraz okres się zatrzymał i nie znam powodu ponieważ wyniki mam w porządku potwierdzone dwa dni temu.
Miałaś krwawienia przez cały okres trwania tamtych ciąż?

reklama
Tak ale bez bolesne. Nie widziałam różnicy między miesiączka z przed ciąży A w trakcie ponieważ były takie same.
I to trwało aż do poronienia? Moja przyjaciółka przez pierwsze 3 miesiące miała miesiączkę, nawet nie wiedziała, ze jest w ciąży. Aczkolwiek ta miesiączka była słabsza od tych sprzed ciąży

Do góry