reklama
Carenik
Fanka BB :)
Aaaaa. To trzymam kciuki dalej.
Robiłam dzisiaj i wyszedł negatywny. Ani cień cienia kreski testowej ale @ Nie ma nadal. Jutro 7 dzień od terminu spodziewanego okresu.
młoda1994
Dziękuję. Ale myślę że jak by była ciaza to dzisiaj by już pokazało chociaż blada kreskę ale nie ma kompletnie żadnego cienia drugiej kreski. Pozostało tylko czekać acz kolwiek nie wiem czy wytrzymam do wtorku. Ale robienie testów co dziennie lub co drugi dzień to nie ma sensu szkoda nerwów. Chociaż szczerze mówiąc raczej nie podeszłam do tego testu jakoś bardzo. Zrobiłam to na totalnym luzie i mimo że test negatywny nie przejęłam się zbytnio.
Oo to trzymam kciuki za was testujące , rzeczywiście ekscytujące . My jesteśmy nienormalne trochę z tym patrzeniem na test , oby oczy nam nie wypłynęły! Hehe.
Ja trochę zła jestem na siebie. Kupiłam z Rossmana owulacyjne i zrobiłam , ale miałam zrobić w tym samym momencie ten z allegro i porównać i zapomniałam z wrażenia. Na pewno na tym dzisiejszym widac kreskę oby jutro była ciemniejsZa. Ale czuję że płodne się zaczynają
Ja trochę zła jestem na siebie. Kupiłam z Rossmana owulacyjne i zrobiłam , ale miałam zrobić w tym samym momencie ten z allegro i porównać i zapomniałam z wrażenia. Na pewno na tym dzisiejszym widac kreskę oby jutro była ciemniejsZa. Ale czuję że płodne się zaczynają
Załączniki
Dziękuję. Ale myślę że jak by była ciaza to dzisiaj by już pokazało chociaż blada kreskę ale nie ma kompletnie żadnego cienia drugiej kreski. Pozostało tylko czekać acz kolwiek nie wiem czy wytrzymam do wtorku. Ale robienie testów co dziennie lub co drugi dzień to nie ma sensu szkoda nerwów. Chociaż szczerze mówiąc raczej nie podeszłam do tego testu jakoś bardzo. Zrobiłam to na totalnym luzie i mimo że test negatywny nie przejęłam się zbytnio.
To że teraz wychodzą ci negatywne testy nie oznacza, że w ciąży nie jesteś, więc głowa do góry! Ja testuje z tobą we wtorek
młoda1994
Mysle ze za 2-3 dni powinna byc mocna krecha i staranka pelna para.Oo to trzymam kciuki za was testujące , rzeczywiście ekscytujące . My jesteśmy nienormalne trochę z tym patrzeniem na test , oby oczy nam nie wypłynęły! Hehe.
Oo to trzymam kciuki za was testujące , rzeczywiście ekscytujące . My jesteśmy nienormalne trochę z tym patrzeniem na test , oby oczy nam nie wypłynęły! Hehe.
Owocnych starań
młoda1994
Nie wiem czy wytrzymam do wtorku. Ja miałam owulke według kalendarzyka 10 kwietnia czyli dzień po tobie. Ale nie miałam jej niczym potwierdzonej. Więc tak naprawdę nie wiem czy się odbyła ale wyniki ok okresu brak to chyba coś jest na rzeczy ale nie mam pewności. No zobaczymy co dla mnie los szykuje.To że teraz wychodzą ci negatywne testy nie oznacza, że w ciąży nie jesteś, więc głowa do góry! Ja testuje z tobą we wtorek[emoji3590]
reklama
Isasza4444
Agus_86 hehe nienormalne może trochę [emoji1787] jesteśmy porostu kobietami nas się kocha a nie stara zrozumieć hihi.
Ja w końcu mam grafik i wychodzi mi że między 13-15.05 będę mogła spokojnie się umówić do gina na konsultacje. Czasie leć szybciutko :-)
Już się nie mogę doczekać aż wejdziemy w czas w którym zaczniemy realnie się starać [emoji28]
Ja w końcu mam grafik i wychodzi mi że między 13-15.05 będę mogła spokojnie się umówić do gina na konsultacje. Czasie leć szybciutko :-)
Już się nie mogę doczekać aż wejdziemy w czas w którym zaczniemy realnie się starać [emoji28]