reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Nie zaczniesz nowego cyklu, fasolka już pewnie mieszka u Ciebie [emoji3590]
Jakoś tak straciłam nadzieję. Fasolka pewnie jest u Ciebie u mnie raczej nie ma szans. Między nami jest tylko różnicy 1 dzień A mi test negatywny wyszedł A Tobie już blada kreska się pokazała chociaż jesteśmy różne i mamy inne organizmy ale to mnie nie pociesza.

reklama
Jakoś tak straciłam nadzieję. Fasolka pewnie jest u Ciebie u mnie raczej nie ma szans. Między nami jest tylko różnicy 1 dzień A mi test negatywny wyszedł A Tobie już blada kreska się pokazała chociaż jesteśmy różne i mamy inne organizmy ale to mnie nie pociesza.

To, że blada kreska od razu nie oznacza, że ciąża. :) jestem trochę podłamana tak czy siak, nie mam pewności.
A ty się nic nie martw, miesiączka już Ci się znacząco spóźnia, zobaczysz, że test wyjdzie pozytywny

Właśnie blada kreska na ciazowym oznacza ciążę kochana. Życzę Ci abyś to szybko potwierdziła i cieszyła się razem z mężem z fasolki. [emoji173] jeśli ja będę w ciąży i test mi to potwierdzi A potem gin to to naprawdę będzie jakiś cud. A ja w cuda nie wierzę kochana. Już tyle razy byłam rozczarowana że naprawdę już nie chce tego przechodzić. Bo to jest czasami bardzo trudne.

Właśnie blada kreska na ciazowym oznacza ciążę kochana. Życzę Ci abyś to szybko potwierdziła i cieszyła się razem z mężem z fasolki. [emoji173] jeśli ja będę w ciąży i test mi to potwierdzi A potem gin to to naprawdę będzie jakiś cud. A ja w cuda nie wierzę kochana. Już tyle razy byłam rozczarowana że naprawdę już nie chce tego przechodzić. Bo to jest czasami bardzo trudne.

Mogę stwierdzić ciążę tylko wtedy, gdy zobaczę dwie wyraźne kreski :) nie zalamuj się, miesiączka już nie przyjdzie :)

Kochana bardzo dziękuję za wsparcie. Poczekamy zobaczymy. Dziwnie mnie boli na środku w pod brzusza jak na cisne. A tak to mi nic nie dolega.

A mnie podbrzusze boli cały czas... Ale jeśli cię boli to może to dobry znak. U mnie na teście zniknęła ta druga kreseczka :( chociaż słyszałam, że później testy robią się wadliwe i różne ceregiele wychodzą...

reklama
Zobaczysz jutro jak zrobisz z rana test. Tylko nie pij za dużo w nocy bo mocz rozcieczysz. Trzymam kciuki kochana[emoji110][emoji110] wszystko będzie dobrze. Jak tylko zobaczysz wyraźne kreski jutro to w poniedziałek zarejestruj się do gin.

Do góry