No za 8 dni minie dopiero 2 tyg od terminu @ czekamy kochana czekamy.
Czasem to już i cierpliwości brakuje...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No za 8 dni minie dopiero 2 tyg od terminu @ czekamy kochana czekamy.
To już to pytanie być musiała zadać dziewczynom bardziej doświadczonym ponieważ ja w trzech ciazach które straciłam nie czułam bólu z powodu rozciągania się macicy. Macica się cała ciążę powiększa ponieważ fasolka rośnie. Wczoraj jak się położyłam to przez parę minut odczuwalam ciągnięcia jajników raz jednego raz drugiego ale szybko ustapilo. Pierwszy raz miałam coś takiego jak wczoraj. Pierwszy raz w życiu odczułam wczoraj swoje jajniki. Trochę śmieszne ale prawdziwe. Kochana nic nie pozostało tylko czekać i jeśli testy nam nic nie pokażą A @ nadal nie będzie to musimy się wybrać do ginekologa
Dokładnie. Ja myślałam że mam większa cierpliwość ale nie wytrzymałam i zrobiłam test ale dobrze że podeszłam do testu na luzie i się nie przejęłam 1 kreska. Bo wszystko może się jeszcze zdarzyć.
Pisałam. Ale powtórzę. Jeżeli @ się nie pojawi to wtorek lub środę wtedy będzie 10-11 dni po terminie spodziewanej@ I może już coś pokaże.
W lipcu skończę 25 lat. Ja już za dużo łez wylalam przez testy i starania bez owocne że nadal mimo że @ Nie ma nie chce mi się wierzyć że mogło nam się udać w końcu