MisiaJasia
Fanka BB :)
Ale mnie to az bawi.. taki gamoniek.. on czytac raczej nie bedzie.. dlatego wszystko tlumacze mu sama.. tak latwiej i szybciej dotrze [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji23][emoji23][emoji23] no ja sie z Jankiem zapewne jeszcze nie raz usmieje.. bo dla Niego to pierwsze dziecko wiec wszystko nowe.. ja to tam juz cos liznelam z tematu dwukrotnie [emoji23]MisiaJasia mój też jest młodszy i też czasem jak coś palnie to szok, do dziś pamiętam jak szłam nim na zakupy przed porodem żeby kupić rzeczy potrzebne do szpitala między innymi te pierwsze pampersy i mówię do niego " weź 'jedynki' te 3-5kg" i wziął po czym patrzę a on minę ma taką nietęgą I mówi " ale jak to 3 do 5 kg kupy??!!" uśmiałam się setnie po czym mu wytłumaczyłam że to waga dziecka, do dziś Zastanawiam się co by było gdyby zobaczył pierwsze pampersy w rozmiarze 4 lub 5 11-20kg [emoji16][emoji16][emoji1787][emoji1787]
Kochana ja jestem dzisiaj 6dpo terminie @ test negatywny ale @ brak. Więc zostało nam czekać i zrobić test za kilka dni lub udać się do gin na kontrolę jeśli testy nic nie pokaża
Dziękuję kochana. Również życzę Ci tego samego z całego serca. Ale już tyle łez wylalam że mam mała nadzieję że się udało ale nie nastawiam się zbytnio żeby nie było rozczarowania i załamania psychicznego. A w niedzielę to który będzie twój dzień cyklu? Zbytnio się nie przejęłam dzisiejszym testem negatywnym ponieważ nie na każdego test zadziała pozytywnie na 6 dni po terminie spodziewane @ Więc zostało czekać jeszcze parę dni i zatestowac i nie zależnie jaki wynik będzie testu za parę dni będę się musiała wybrać do ginekologa jeśli @Nadal u mnie nie będzie.
Tak pierwszy raz. Wcześniej mi się spóźniala max 4 dni z powodów problemów z hormonami. Teraz mam wszystko uregulowane dostałam informację od Endo przed wczoraj także wiem że opóźnienie nie jest z powodu problemów z hormonami. Mi przeważnie okres się spóźnial przez wysoki poziom prolaktyny oraz TSH ale na szczęście mam to unormowaneHmm.. A pierwszy raz ci się miesiączka spóźnia tak długo?