reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Faktycznie miałam to samo. Bałam się każdej wizyty u gin że mi powie że jest coś nie tak [emoji26] myślisz że to się może zmienić?
Nie umiem odpowiedziec na to pytanie. Ja sama gdy poronilam to ciagle mialam takie mysli ze nie bede w stanie utrzymac ciazy i ciagle dolek...

Dziewczyny niepokoi mnie ten ból piersi od wczoraj. Dziś jakby się nasilil. 20/21 wdg kalendarzyka miałam owulacje. Myślicie że to owu mogła się przesunąć o kilka dni i stąd ten ból?
Wyczytałam gdzieś że mogą być różne przyczyny. Ale moim zdaniem na wczesny objaw ciąży za wcześnie. A na ból spowodowany zbliżającą się @ też mi to nie wygląda bo zazwyczaj taki pojawia się u mnie ok 3 dni przed @.

Cześć dziewczyny :) długo się wahałam czy dołączyć ale chyba w grupie raźniej :)
Na imię mam Anita, mam 29 lat i długo się zastanawiałam czy chce dzidziusia. Ostatnio nie wiem czemu, bo z dnia na dzień ta decyzja we mnie dojrzała i teraz o niczym innym nie myśle :)
Jestem mama bardzo żywego i kochanego 5l. Z mężem jesteśmy po pierwszych próbach w owulacje jak dobrze myśle :)
Mam nadzieje, ze tutaj troszkę raźniej będzie czekać.
Pozdrawiam

Witaj dobrze zrobiłaś że do nas dołączyłas. Też tak myślę że wspólnie raźniej. A kiedy miałaś owulacje? Ile trwa twój cykl?

reklama
Cześć:) na pewno raźniej. Sporo się tutaj od dziewczyn dowiedziałam.

Mój m zaczął mnie o romans podejrzewać bo podobno ciągle siedzę z nosem w telefonie [emoji85][emoji85]
Cześć dziewczyny :) długo się wahałam czy dołączyć ale chyba w grupie raźniej :)
Na imię mam Anita, mam 29 lat i długo się zastanawiałam czy chce dzidziusia. Ostatnio nie wiem czemu, bo z dnia na dzień ta decyzja we mnie dojrzała i teraz o niczym innym nie myśle :)
Jestem mama bardzo żywego i kochanego 5l. Z mężem jesteśmy po pierwszych próbach w owulacje jak dobrze myśle :)
Mam nadzieje, ze tutaj troszkę raźniej będzie czekać.
Pozdrawiam

Do góry