reklama
U mnie podobnie synek ma 7 lat różnica duża ale co zrobić.Jeszcze nie wiem różnica wieku będzie duża więc dwojeczka znów by miała siebie do zabawy także ogólnie bliźnięta polecam ! Ale teraz możliwości logistyczne, lokalowe nam nie pozwalają . Mamy jeszcze dwa koty. Teraz właśnie wracamy że świat od rodziny i auto zawalone po brzegi , gdzie tu wcisnąć jeszcze dwa maluchy hehe
Wydaje mi się że łatwiej jak dwójka chce to samo, trochę taśmowo idzie ale jak kolezanka miala syna niecałe dwa lata i urodzoną co dopiero corke to bardzo jej trudno było . Ale oczywiście tak się dzieje , trzeba przetrwać najtrudniejsze choć i to ma swój urok.No tak masz rację. Ja nie wiem czy bym sobie poradziła z dwójką małych dzieci naraz. Chyba bym wolała jedno A potem drugie. Chyba łatwiej
Ja mam siostrę 6 lat młodsza , brata młodszego 9 lat . Z siostrą im coraz starsze to lepszy kontakt choć na odległość. Z bratem już takiej więzi nie ma. Ja poszłam na studia do innego miasta jak on miał 10 ..takie życie.U mnie podobnie synek ma 7 lat różnica duża ale co zrobić.
młoda1994
Fanka BB :)
Jak narazie muszę sprawdzić czy u mnie jest owu jeśli nie ma to zapytam o tabletki na stymulacje owu. A potem jak już będzie ciaza pojedyncza czy mnoga to i tak będę się cieszyćWydaje mi się że łatwiej jak dwójka chce to samo, trochę taśmowo idzie ale jak kolezanka miala syna niecałe dwa lata i urodzoną co dopiero corke to bardzo jej trudno było . Ale oczywiście tak się dzieje , trzeba przetrwać najtrudniejsze choć i to ma swój urok.
molka84
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny można do was dołączyć? Staramy się o drugie dziecko. Pierwsza córcia ma 6 lat więc już najwyższy czas na drugie dziecko bo bardzo tego chcemy. Sprawa jest utrudniona bo mąż pracuje za granicą Ale jakieś szanse w tym cyklu są bo akurat jest kiedy mam dni płodne.posilkuje się testami owulacyjnymi i z dnia na dzień kreseczka coraz ciemniejsza więc owulacja się zbliża. Tak bardzo bym chciała żeby się udało
hej, a jak długie masz cykle? Który to dzień? ja mam długie cykle, też próbuje z testami i monitoringiem.Cześć dziewczyny można do was dołączyć? Staramy się o drugie dziecko. Pierwsza córcia ma 6 lat więc już najwyższy czas na drugie dziecko bo bardzo tego chcemy. Sprawa jest utrudniona bo mąż pracuje za granicą Ale jakieś szanse w tym cyklu są bo akurat jest kiedy mam dni płodne.posilkuje się testami owulacyjnymi i z dnia na dzień kreseczka coraz ciemniejsza więc owulacja się zbliża. Tak bardzo bym chciała żeby się udało
młoda1994
Fanka BB :)
Witam i Ciebie na tym forum. Oraz życzę Ci zobaczenia dwuch kreseczek na teście. A jak się zdecydowałaś na druga ciążę to robiłaś badania jakieś żeby się upewnić czy wszystko jest w porządku?Cześć dziewczyny można do was dołączyć? Staramy się o drugie dziecko. Pierwsza córcia ma 6 lat więc już najwyższy czas na drugie dziecko bo bardzo tego chcemy. Sprawa jest utrudniona bo mąż pracuje za granicą Ale jakieś szanse w tym cyklu są bo akurat jest kiedy mam dni płodne.posilkuje się testami owulacyjnymi i z dnia na dzień kreseczka coraz ciemniejsza więc owulacja się zbliża. Tak bardzo bym chciała żeby się udało
reklama