reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Ale myślę że jeśli 29 kwietnia będziesz u gin i będzie pęcherzyk dominujący to gdy od będzie się owulacja to pęcherzyk musi pęknąć bo jeśli nie pęknie to powinien być widoczny na usg 9 maja jeśli do tego czasu nie pojawi się miesiączka u Ciebie. Jeśli mówię źle to proszę mnie poprawić
Właśnie się zastanawiam czy taki płyn w zatoce będzie jeszcze widoczny jeśli będzie owulacja. Umówiłam się na 9 dopiero. A jeśli nie pęknie to ciekawe co będzie widoczne.Ale myślę że jeśli 29 kwietnia będziesz u gin i będzie pęcherzyk dominujący to gdy od będzie się owulacja to pęcherzyk musi pęknąć bo jeśli nie pęknie to powinien być widoczny na usg 9 maja jeśli do tego czasu nie pojawi się miesiączka u Ciebie. Jeśli mówię źle to proszę mnie poprawić
młoda1994
Wiesz ja ci nie wiele na ten temat powiem dlatego że nigdy nie chodziłam na USG potwierdzać czy są pęcherzyki i czy owulacja się odbyła. Ponieważ moi ginekolodzy mówili że nie ma u mnie podstaw do zrobienia monitoringu owulacji ponieważ byłam w ciąży 3 razy tylko straciłam. I jak byłam w ciąży to znaczy że u mnie owulacja jest. Ale tutaj w DE będę prosić ginekologa o monitoring owulacji minimum 3 cykli i jeśli wyjdzie że owulacja się u mnie odbywa w każdym cyklu to będę prosić o badanie HSG bo tego też w Polsce mi nie zrobili bo nie było ku temu przesłanek.
Rozumiem. Ja mam bliźniaczki po clo, monitoringi przechodziłam i owulacji nie było także teraz wolę sprawdzać . Ale clo wolę już nie brać, tym razem chce jednego malucha. To będzie drugi cykl kiedy się staramy. Przykro mi z powodu stratWiesz ja ci nie wiele na ten temat powiem dlatego że nigdy nie chodziłam na USG potwierdzać czy są pęcherzyki i czy owulacja się odbyła. Ponieważ moi ginekolodzy mówili że nie ma u mnie podstaw do zrobienia monitoringu owulacji ponieważ byłam w ciąży 3 razy tylko straciłam. I jak byłam w ciąży to znaczy że u mnie owulacja jest. Ale tutaj w DE będę prosić ginekologa o monitoring owulacji minimum 3 cykli i jeśli wyjdzie że owulacja się u mnie odbywa w każdym cyklu to będę prosić o badanie HSG bo tego też w Polsce mi nie zrobili bo nie było ku temu przesłanek.
adzik
Mam wrażenie że pierwszy raz przez takie coś przechodzę... [emoji25] może faktycznie się nakręcam. Zazwyczaj przy owulacji miałam taki ból że nie mogłam stanąć na ta nogę z której odbywała się owulacja (przynajmniej tak to sobie tłumaczyłam) no i zazwyczaj w 'te dni' było u mnie dość mokro.
Kochana ja wogule nie mam objawow owulacji ani że okres przyjdzie. Nie każda kobieta ma objawy owulacji nadchodzącego okresu lub ciąży. Ja jak bym się tym przejmowała to bym była klebkiem nerwów i pełno swych włosów na głowie.
młoda1994
A to przy clo jest większa szansa na mnoga ciążę tak? Czyli miałaś stymulowana owulacje dobrze rozumiem.?Rozumiem. Ja mam bliźniaczki po clo, monitoringi przechodziłam i owulacji nie było także teraz wolę sprawdzać . Ale clo wolę już nie brać, tym razem chce jednego malucha. To będzie drugi cykl kiedy się staramy. Przykro mi z powodu strat
młoda1994
Ja od kad miesiaczkuje czyli od 11 roku życia nie odczuwam żadnych objawów owulacji czyli tak naprawdę nie mam pewności czy owu się odbywa u mnie w każdym cykluMam wrażenie że pierwszy raz przez takie coś przechodzę... [emoji25] może faktycznie się nakręcam. Zazwyczaj przy owulacji miałam taki ból że nie mogłam stanąć na ta nogę z której odbywała się owulacja (przynajmniej tak to sobie tłumaczyłam) no i zazwyczaj w 'te dni' było u mnie dość mokro.
Ja czułam owu do pierwszej ciąży. Teraz po ciąży nie czuję nic ale teraz było przytulnie z testami owu. Jestem ciekawa czy się udało. Bo przytulasy mogły być za późno. No ale nic nie zrobię muszę czekaćJa od kad miesiaczkuje czyli od 11 roku życia nie odczuwam żadnych objawów owulacji czyli tak naprawdę nie mam pewności czy owu się odbywa u mnie w każdym cyklu
reklama