reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Jeśli się boisz iść do stomatologa to po pros męża lub kogoś z rodziny by z Tobą poszedł. Będzie ci raźniej. Ten komplet badań o którym mówiłam wcześniej powinien być refundowany ponieważ ja miałam ten komplet badań robionych na kasę chorych. Też zależy jak podejdzie do tego twój ginekolog. Nie którzy proszą aby zrobić te badania na własną rękę.
Dzięki za wszystko ! Na pewno się tym zajmę! ♡

reklama
Nie ma za co. Jeśli będziesz miała jeszcze jakiś problem pytania pisz śmiało napewno uzyskasz odpowiedzi od dziewczyn. Tu są dziewczyny które więcej wiedzą na ten temat niż ja. Mogę Ci jeszcze pod powiedzieć abyś spróbowała Przytulanki co 2 -3 dni lub rób testy owulacyjne. Życzę Ci abyś szybko zaszła tylko się nie stresuj bo to ci napewno nie pomoże. Trzymam kciuki[emoji110] jak coś to dawaj znać gdy będziesz miała jakieś badania robione i jakie wyniki wyszły. [emoji173]

Nie ma za co. Jeśli będziesz miała jeszcze jakiś problem pytania pisz śmiało napewno uzyskasz odpowiedzi od dziewczyn. Tu są dziewczyny które więcej wiedzą na ten temat niż ja. Mogę Ci jeszcze pod powiedzieć abyś spróbowała Przytulanki co 2 -3 dni lub rób testy owulacyjne. Życzę Ci abyś szybko zaszła tylko się nie stresuj bo to ci napewno nie pomoże. Trzymam kciuki[emoji110] jak coś to dawaj znać gdy będziesz miała jakieś badania robione i jakie wyniki wyszły. [emoji173]
♡ tak właśnie działamy, na pewno dam znać jak coś będę wiedziała. Trzymam kciuki dziewczyny

Napewno się uda. Ja po trzech stratach nie mam nadziei. Jakoś trudno jest mi uwierzyć że się mi uda zajść w ciążę po takim czasie.

Napewno się uda. Ja po trzech stratach nie mam nadziei. Jakoś trudno jest mi uwierzyć że się mi uda zajść w ciążę po takim czasie.
Wierzę Ci i nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić... Ale naprawdę podziwiam Was kobietki, te które po kilku stratach są na tyle silne i się nie poddają ⭐

Wierzę Ci i nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić... Ale naprawdę podziwiam Was kobietki, te które po kilku stratach są na tyle silne i się nie poddają [emoji294]
Każda z nas walczy o dzidziusia. Nie którym się udało nie które nadal walczą. Ja bym chciała zajść w ciążę jeszcze w tym roku. Niby dużo czasu A czas leci nawet nie wiadomo kiedy.

Witam się i ja dziś byłam z moją grupą na wycieczce ale jestem padnięta masakra. Wczoraj jednak były przytulanka tylko że ja miałam problem z orgazmem heh no trudno ale nogi do góry i 10 minut swieca [emoji23]

reklama
Do góry