reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Dziewczyny mój m odkąd postanowiliśmy znów się starać mógł by działać co 15 minut muszę mu wyperswadowac że to wcale nic dobrego

reklama
Dziewczyny pierwszy raz w życiu sięgnęłam po testy owulacujne, tyle że takie z kiepską opinią (horienmedical 30 szt.) Jedny test z jakąkolwiek druga kreska (bardzo blada) wyszedł mi 3 dnia płodnego sluzu, dziś mialam naprawdę wyraźny ból jajnika wiec podejrzewam że to była owu, śluzu juz nie ma. Test pokazał jeszcze słabszą kreskę... miała ktoraś z Was kiedyś taki przypadek albo styczność z tymi testami?

witam dziewczyny
Rano testowałam tak jak myslalam tylko 1 krecha, bol podbrzusza nerwy i tkliwe piersi nadal.
standardowo okresu nadal nie ma. dzis wziełam wlasnie ostatnia tabletke dufostanu (20 sztuk wyjadłam juz)
i okresu tez nadal brak. rano z nerwow ze nie ma kreski zadzwonilam do lekarza co jest grane kazał przyjsc na wizyte. Stwierdził po (ogledzinach) ze okres lada dzien przyjdzie bo jestem bardzo rozpulchniona przekrwiona i wypuchnieta czy jakos tak. ze mam sie nie martwic.
I tak po wizycie troche mi głupio było ze tak na tego mojego lekarza naskoczyłam. wiem ze to tylko jego praca ze jesli umie to zawsze pomoze jak mnie cos niepokoi to tez zawsze do niego napisze sms i w niedalekim czasie mam odpowiedz.
Jak myslicie czy wypadało by go jakos przeprosic :(

witam dziewczyny
Rano testowałam tak jak myslalam tylko 1 krecha, bol podbrzusza nerwy i tkliwe piersi nadal.
standardowo okresu nadal nie ma. dzis wziełam wlasnie ostatnia tabletke dufostanu (20 sztuk wyjadłam juz)
i okresu tez nadal brak. rano z nerwow ze nie ma kreski zadzwonilam do lekarza co jest grane kazał przyjsc na wizyte. Stwierdził po (ogledzinach) ze okres lada dzien przyjdzie bo jestem bardzo rozpulchniona przekrwiona i wypuchnieta czy jakos tak. ze mam sie nie martwic.
I tak po wizycie troche mi głupio było ze tak na tego mojego lekarza naskoczyłam. wiem ze to tylko jego praca ze jesli umie to zawsze pomoze jak mnie cos niepokoi to tez zawsze do niego napisze sms i w niedalekim czasie mam odpowiedz.
Jak myslicie czy wypadało by go jakos przeprosic :(
Jeżeli Cie to uspokoi i jeżeli czujesz że musisz bo wypada i w ogóle to możesz.

Boże dziewczyny jaka ja jestem zmęczona tym tygodniem masakra jakaś. Dziś spałam 5 godzin. No nie mogę ledwo żyje. Wychodzę do pracy tak mi się nie chce. Niech już będą święta to odpocznę. Wejdę sobie chyba kupię energetyka bo masakra

Dziewczyny pierwszy raz w życiu sięgnęłam po testy owulacujne, tyle że takie z kiepską opinią (horienmedical 30 szt.) Jedny test z jakąkolwiek druga kreska (bardzo blada) wyszedł mi 3 dnia płodnego sluzu, dziś mialam naprawdę wyraźny ból jajnika wiec podejrzewam że to była owu, śluzu juz nie ma. Test pokazał jeszcze słabszą kreskę... miała ktoraś z Was kiedyś taki przypadek albo styczność z tymi testami?

Kochana testy robi się przed owu . Jak juz jest owu to kreska blednie .

U mnie 7 dc i mąż wraca na tydzień do domu wiec zaczynamy starania , testy mam zamiar robić od dzisiaj bo już czuje jajniki , biorę ovarin od zeszłego cyklu i śluz już mam

Tak ja miałam. Na 6 cykli sprawdzania paskami owulacje wyszedł mi tylko jeden cykl że miałam owulacyjny. Przestałam testować paskami teraz myślę nad kupienie clearblue owulacyjny i sprawdzenie czy przez ponad rok coś się zmieniło czy będzie mi pokazywać że mam owulacje.

reklama
Tak ja miałam. Na 6 cykli sprawdzania paskami owulacje wyszedł mi tylko jeden cykl że miałam owulacyjny. Przestałam testować paskami teraz myślę nad kupienie clearblue owulacyjny i sprawdzenie czy przez ponad rok coś się zmieniło czy będzie mi pokazywać że mam owulacje.
Tak jak podejrzewalam dzisiejszy test owu- śnieżna biel :D czyli tak jak głoszą opinie w internecie testy horien są mało czule, owulacja miałam zapewne gdy kreska testowa była ledwo widoczna. Dobrze ze wtedy były intensywne działania :D chyba teraz umrę z niecierpliwości oczekując na @

Do góry