reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Najlepiej zrób jutro zeby porównać czy będzie mocniejsza czy słabsza . Liczy się najmocniejsza i od takiego testu w ciągu 24/36 h występuje owu wiec najlepiej już działać
No tylko dziś mogę działać i w poniedziałek bo m do wojska na weekend. W niedzielę wróci późno nie wiem czy mu się będzie chciało. Według apki owu powinna być w poniedziałek.

U mnie jak miesiączka się spóźnia i jeśli jestem w posiadaniu leków na wywołanie przeważnie luteina do ustnie to po pierwszej max trzeciej tabletce pojawia się miesiączka jeśli nie jest się w ciąży. Teraz akurat od grudnia spóźnia mi się miesiączka co miesiąc gdzie bardzo mnie to dziwi i nie biorę nic. Czekam cierpliwie na @. Nawet nie podejrzewam że mogę być w ciążę. Zawsze przychodzi najpóźniej po 7 dniowym opóźnieniem. Mam miesiączki nieregularne więc wiem że zawsze przyjdzie spóźniona.

U mnie chyba lipa. 10 dc i zawsze już jakiś śluz byl a teraz całkowicie sucho.... testy owulacujne nawet nie pokazują nawet cienia drugiej kreski. Albo cykl bezowulacyjny albo nie wiem co :( to nie będzie mój miesiąc

reklama
Dzisiejsza bardziej wyraźna.
IMG_20190413_202410.jpg

Do góry