MirelaO
Zaangażowana w BB
Postaram się wytrzymać do środy [emoji23]Hmm pedz na bete!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Postaram się wytrzymać do środy [emoji23]Hmm pedz na bete!
Hej Balbinka.Chciałam się z Wami przywitać coś o mnie: mam niestety już 30 lat i w zeszłym cyklu zaczęliśmy z mężem starania o bobasa. Jestem bardzo niecierpliwa i chciałabym być w ciąży juz, teraz! jutro lub we wtorek spodziewam się @ i wszystkie znaki na niebie i ziemi pokazują mi ze @ przyjdzie (ból piersi, podbrzusza, bardzo zmienne nastroje). Nie wytrzymałam i zrobiłam juz 2 testy oczywiście oba negatywne. Z takich nietypowych jak dla mnie rzeczy było takie jasnobrazowe mini plamienie ok 3 dni temu, którego pewnie nie zauwazylabym gdyby nie to ze na siłę szukam wszelkich objawow ciąży. Miałam nadzieję że rozpocznę starania i bach bęudzie ciaza! a śledząc ten wątek wiem ze może być ciężko... zwłaszcza że przeglądajac internety uswiadomilam sobie ze moja @ nie wygląda zwykłe tak jak powinna. Zanim na dobre się rozkręci to mam ok 1 dzien brunatnych plamień, co może oznaczać problemy z progesteronem. Nie nakręcam się więc że moje objawy to ciaza a raczej zaburzenia hormonalne
I wyszło jak wyszło.... ide jutro na betę ale dlatego,że jestem po ok godzinnym przytulaniu z muszlą klozetową [emoji2961][emoji1785][emoji32] niech się dzieje co ma być [emoji4][emoji1][emoji110]Postaram się wytrzymać do środy [emoji23]
Jbadacie sobie szyjkę? przed okresem różni się od tej "zapłodnionej", podobno
iHej Balbinka.
Może być jak piszesz albo też plamienie implantacyjne.
U każdej może być inaczej i to zwala z tropu [emoji28] trzymam kciuki by jak najszybciej się udało [emoji110][emoji110][emoji110]
A tak wg to jakie długie masz cykle i kiedy owulacja ?
J
i
Cykle 27-28 dni. Zawsze wydawało mi się ze mniej więcej wiem kiedy mam owulację (śluz) ale teraz to już nie jestem pewna którego jest dokładnie dnia tak jak pisalam to był dopiero 1 cykl i od następnego cyklu będę dokładnie obserwować śluz i temperaturę. Przed staraniami w styczniu zrobiłam sobie badania prolaktyny i tsh, które okazały się być w porządku ale jakoś nie pomyślałam o tym progesteronie...
Ale @ jeszcze nie ma, nic straconego!Zrobiłam test dziś w dniu @ negatywny więc zaczynamy od nowego cyklu
Jeśli nie ma okresu to szansa dalej jest !Zrobiłam test dziś w dniu @ negatywny więc zaczynamy od nowego cyklu
super , hehe , zazdroszczę i nie zazdroszczęI wyszło jak wyszło.... ide jutro na betę ale dlatego,że jestem po ok godzinnym przytulaniu z muszlą klozetową [emoji2961][emoji1785][emoji32] niech się dzieje co ma być [emoji4][emoji1][emoji110]