reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Wiesz co, na poprzednim wątku aż 4 dziewczyny razem ze mną były z moich okolic z tego dwie z samego Malborka. No i dwie poznałam, umówiłyśmy się we trzy na kawę. ;) No i potem z jedną z nich tak się polubiłyśmy, że później została moją świadkową na ślubie. :) A żeby przypadku nie było za mało to na dodatek jest z mojego rocznika. :)
Ja uogólniając to z zachodniopolski [emoji38] ale tak smigam Poznań-Wrocław i inne

Oo no zobacz, czyli trafiają się dziewczyny z okolic :)
Ma któraś z Was jakiś dobry przepis na poledwiczke w sosie? W sumie najbardziej mi o sos chodzi :D
Polecam torebki z knora. Najlepsza ta do karkowki. Przyprawę mieszam z 5 lyzkami oleju. Marynuje mieso najczesciej piersi poledwiczki karkowke itp. W torebke wszystko przerzucam i fru do piekarnika. 5 min roboty. Reszte robi piekarnik

U mnie dziś doszedł taki wkurw ogólny. Wiec idzie @. Z resztą, ja w ogole nawet ciążowo się nie czuję. Bo wy to chociaz pisalyscie, że jakis ciężki brzuch był itp. A u mnie niewiele takich objaowów

U mnie dziś doszedł taki wkurw ogólny. Wiec idzie @. Z resztą, ja w ogole nawet ciążowo się nie czuję. Bo wy to chociaz pisalyscie, że jakis ciężki brzuch był itp. A u mnie niewiele takich objaowów
Kochana, objawy ciąży nie zawsze muszą być dosadne. ;) Gdybym w poprzedniej ciąży nie robiła już badań i testów w 21dc to bym myślała, że idzie @. :D

Na chłopca trzeba trafić idealnie w owu, lub dzień przed. Na dziewczynkę 2-3dni przed owu. Żeńskie plemniki są silniejsze, ale wolniejsze, a męskie szybkie ale słabe :)

reklama
Do góry