reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Ale naprodukowałyście przez wieczór :)

@natalia1826 @Agu1531 witajcie! :)

Mamy dzieciaki w podobnym wieku :) Moja w przyszłym roku będzie miała 7lat.

Ja w okolicach Sylwestra to będę się starać :D

@martoosia04 co do szyjki nie pomogę bo nie mam pojęcia jak wy to sprawdzacie...

@Migdalove do tabelki:
wiek 30, Trójmiasto
Nast. @ - 17.12
Cykl starań - 0
Dzieci - córka

O to dość blisko siebie mieszkamy ! :D No w odległości 60km :D

reklama
Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja od momentu owu do @ też chyba czuje sie jak wariatka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] sprawdzam szyjkę ale wydaje mi się, że jest zbyt otwarta jak na ciąże. Chyba powinna się już zamykać bądź być już zamknięta.

Ma któraś z Was jakieś info jak się zachowuje szyjka po zapłodnieniu?
U mnie było tak że jak paliłam to czułam owu,a po rzuceniu cisza i nie wiem... nic nie kuje lekarz mówi że wszystko się musi ustabilizować, ale czego się nie robi dla dzidzi

U mnie 10ty dzień opóźnienia @... Szyjka już prawie o połowę obniżona więc dzisiaj lub jutro powinna przyjść @. :D Trzymajcie za to kciuki. ;)

Wow, to faktycznie blisko :) Ciężko tu spotkać kogoś z okolic, większość mam wrażenie z pd Polski :)
Wiesz co, na poprzednim wątku aż 4 dziewczyny razem ze mną były z moich okolic z tego dwie z samego Malborka. No i dwie poznałam, umówiłyśmy się we trzy na kawę. ;) No i potem z jedną z nich tak się polubiłyśmy, że później została moją świadkową na ślubie. :) A żeby przypadku nie było za mało to na dodatek jest z mojego rocznika. :)

Oo no zobacz, czyli trafiają się dziewczyny z okolic :)
Ma któraś z Was jakiś dobry przepis na poledwiczke w sosie? W sumie najbardziej mi o sos chodzi :D

reklama
Do góry