reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Stres.
Dziewczyny jak sobie radzicie ze stresem? Nasza sytuacja niestety jest super stresująca, meliski i inne naturalne środki które próbowałam nie działają. Zdarza mi się nie spać z nerwów, zaciskam zęby ze stresu że aż boli. Nie umiem już się uspokoić.
Pomaga czytanie książek w wannie najlepiej, ale wiadomo że nie powinnyśmy siedzieć w zbyt gorącej wodzie.
Teraz jeszcze ta pogoda nie ułatwia sprawy... Szybko się ciemno robi... Na mnie też to działa depresyjnie...do tego stres w pracy...

reklama
Teraz jeszcze ta pogoda nie ułatwia sprawy... Szybko się ciemno robi... Na mnie też to działa depresyjnie...do tego stres w pracy...

Zapętliłaś się nieźle.. nie wiem jak Ci pomóc już :(
Aż cięzko uwierzyć że to twój pierwszy cykl starań, ja się cieszyłam jak głupia jak zaczęliśmy się starać o pierwsze dziecko :p

To ja dołączę do klubu ryczacych. Mąż w nocy tak chrapal, że musiałam go eksmitowac do salonu... Zrobiłam się bardzo wrażliwa na takie jego nocne chrapy... Czuję się zawieszona w próżni między @ a testem piątkowym. Myslicie, że faktycznie może być różnica i mogą wyjść II? 8 dni po owu a 14 dni po owu?
Kochana juz pisalam , bylam 4 razy w ciazy w tym 2 dzieci i ani razu nie widzialam 2 kresek

Zapętliłaś się nieźle.. nie wiem jak Ci pomóc już :(
Aż cięzko uwierzyć że to twój pierwszy cykl starań, ja się cieszyłam jak głupia jak zaczęliśmy się starać o pierwsze dziecko :p
Ja się też cieszę i to bardzo. Ale chyba zbyt mocno chce aby to był już zaraz w pierwszym cyklu... Muszę porozmawiać z moją głową i się odstresowac

reklama
Heloł Kobietki
Nie smutać w końcu każdej z nas się uda miejmy nadzieję że prędzej niż później jeśli jednak później to ile jeszcze miłych prób nas czeka ❤
Ja na pół godziny w domku i dalej do roboty podczytuje was na bieżąco ale nie mam jak pisać. Ja jak to ja bym sobie na robocie nos złamała zaliczyłam bliski kontakt z półeczka na ścianie której nie zauważyłam i jak nie przydzwoniłam to aż mi się ciemno przed oczami zrobiło. Do tej pory mnie nos boli.
Wypłakać frustracje, nerwy, stres spiąć poślady i do działania.
Miłego Dzionka

Do góry