Uuuu wchodzę po całym dniu i co widzę, że tyle kwasu się zrobiło, że nawet dla Kim Kardaszian na tyłek by było za dużo
Ustalmy, że nie będziemy dyskutować na tematy drażliwe takie jak wychowanie dzieci, polityka czy wyznania ok? Możemy sobie radzić coś ale nie oceniać.
Kto mnie będzie oceniał jeśli powiem że w Wigilie dałam "na tacę" w Kościele 50 zł w mojej intencji żeby okazało się, że jestem w ciąży? Ja wierzę, że Matka Boska wysłuchała moich próśb i pomogła mi w mojej intencji i zobaczyłam dwie kreski Ktoś mnie skrytykuje?
A tak z innej beczki
Szyjka po zapłodnieniu i na początku jest bardzo wędrująca więc nie ma co się przejmować jej wysokością,
@Ann89 u mnie też jest jeszcze stosunkowo nisko, a dwa dni przed testem miałam wrażenie, że zaraz mi wypadnie
@evellin 00 trzymam mocno kciuki, taka decyzja na pewno nie była łatwa więc tym bardziej kibicuję! :*
Progesteron od owu do @ albo i dłużej jak się pokażą dwie kreski.
Nie pamiętam kto testował 5 dni przed @ i mówi głupoty że na pewno nic z tego? Wirtualnie kopie w tyłek i zabraniam tak myśleć :*
Wszystkim testującym jutro i w najbliższych dniach przesyłam ciążowe fluidy :*
@Joanulka @SalsaPL 6dpo, już bliżej jak dalej!
@Anastka_92 każdy inny objaw śluzu przed @ niż standardowo to może być dobry znak, jednak ty miałaś bardzo dużo perypetii po tych tabletkach z tego co pamiętam i te cykle też takie dziwaczne więc po prostu sobie wszystko zapisuj i notuj w aplikacji