reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Teraz czekam na @ I do boju kowboju .
Mamy dobre przeczucia że aż się ich boję.
Ale moja dewiza jest taka
Co mnie nie zabije to zostawi bliznę a ona przypomni że jednak dałam radę!
Blizn mam już dużo ale walczę o marzenia i małego człowieka do kochania.
Piękne[emoji178][emoji178][emoji178]

reklama
Co sądzicie o sinych jakby fioletowych wargach sromowych? Z racji tego że jestem dopiero w 2 cyklu starań nie przyszło mi do głowy tam sobie zaglądać jednak przypadkowo podczas kąpieli zauważyłam coś takiego..

Uuuu wchodzę po całym dniu i co widzę, że tyle kwasu się zrobiło, że nawet dla Kim Kardaszian na tyłek by było za dużo [emoji14]
Ustalmy, że nie będziemy dyskutować na tematy drażliwe takie jak wychowanie dzieci, polityka czy wyznania ok? Możemy sobie radzić coś ale nie oceniać.
Kto mnie będzie oceniał jeśli powiem że w Wigilie dałam "na tacę" w Kościele 50 zł w mojej intencji żeby okazało się, że jestem w ciąży? Ja wierzę, że Matka Boska wysłuchała moich próśb i pomogła mi w mojej intencji i zobaczyłam dwie kreski Ktoś mnie skrytykuje?

A tak z innej beczki :)
Szyjka po zapłodnieniu i na początku jest bardzo wędrująca więc nie ma co się przejmować jej wysokością, @Ann89 u mnie też jest jeszcze stosunkowo nisko, a dwa dni przed testem miałam wrażenie, że zaraz mi wypadnie [emoji14]
@evellin 00 trzymam mocno kciuki, taka decyzja na pewno nie była łatwa więc tym bardziej kibicuję! :*

Progesteron od owu do @ albo i dłużej jak się pokażą dwie kreski.

Nie pamiętam kto testował 5 dni przed @ i mówi głupoty że na pewno nic z tego? Wirtualnie kopie w tyłek i zabraniam tak myśleć :*

Wszystkim testującym jutro i w najbliższych dniach przesyłam ciążowe fluidy :*
@Joanulka @SalsaPL 6dpo, już bliżej jak dalej! :)

@Anastka_92 każdy inny objaw śluzu przed @ niż standardowo to może być dobry znak, jednak ty miałaś bardzo dużo perypetii po tych tabletkach z tego co pamiętam i te cykle też takie dziwaczne więc po prostu sobie wszystko zapisuj i notuj w aplikacji :)
Kochana ja bym nawet do szamana poszla w intencji ciąży nas wszystkich. [emoji8][emoji8]

Kochana ja bym nawet do szamana poszla w intencji ciąży nas wszystkich. [emoji8][emoji8]
No właśnie [emoji23][emoji23][emoji23]
@Mama1990 jak trzeba bedzie to i ja pojde wrzucic na tace. Zrobie przelew. Zrobie taniec wkolo drzewa wołając uuuu uuuu uuuu wszystko bysmy miały dwie kreseczki

Kurcze 21 na zegarze a ten mój mały szogun lata z pistoletem na strzałki i nie chce iść spać a ja mimo drzemki jestem już padnięta. Jutro znów nie będzie chciał się zwlec z łóżka do przedszkola

reklama
Do góry