reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Trzymam mooocno kciuki, aby się udało.
Teraz czekam na @ I do boju kowboju .
Mamy dobre przeczucia że aż się ich boję.
Ale moja dewiza jest taka
Co mnie nie zabije to zostawi bliznę a ona przypomni że jednak dałam radę!
Blizn mam już dużo ale walczę o marzenia i małego człowieka do kochania.

Uuuu wchodzę po całym dniu i co widzę, że tyle kwasu się zrobiło, że nawet dla Kim Kardaszian na tyłek by było za dużo :p
Ustalmy, że nie będziemy dyskutować na tematy drażliwe takie jak wychowanie dzieci, polityka czy wyznania ok? Możemy sobie radzić coś ale nie oceniać.
Kto mnie będzie oceniał jeśli powiem że w Wigilie dałam "na tacę" w Kościele 50 zł w mojej intencji żeby okazało się, że jestem w ciąży? Ja wierzę, że Matka Boska wysłuchała moich próśb i pomogła mi w mojej intencji i zobaczyłam dwie kreski Ktoś mnie skrytykuje?

A tak z innej beczki :)
Szyjka po zapłodnieniu i na początku jest bardzo wędrująca więc nie ma co się przejmować jej wysokością, @Ann89 u mnie też jest jeszcze stosunkowo nisko, a dwa dni przed testem miałam wrażenie, że zaraz mi wypadnie :p
@evellin 00 trzymam mocno kciuki, taka decyzja na pewno nie była łatwa więc tym bardziej kibicuję! :*

Progesteron od owu do @ albo i dłużej jak się pokażą dwie kreski.

Nie pamiętam kto testował 5 dni przed @ i mówi głupoty że na pewno nic z tego? Wirtualnie kopie w tyłek i zabraniam tak myśleć :*

Wszystkim testującym jutro i w najbliższych dniach przesyłam ciążowe fluidy :*
@Joanulka @SalsaPL 6dpo, już bliżej jak dalej! :)

@Anastka_92 każdy inny objaw śluzu przed @ niż standardowo to może być dobry znak, jednak ty miałaś bardzo dużo perypetii po tych tabletkach z tego co pamiętam i te cykle też takie dziwaczne więc po prostu sobie wszystko zapisuj i notuj w aplikacji :)

Teraz czekam na @ I do boju kowboju .
Mamy dobre przeczucia że aż się ich boję.
Ale moja dewiza jest taka
Co mnie nie zabije to zostawi bliznę a ona przypomni że jednak dałam radę!
Blizn mam już dużo ale walczę o marzenia i małego człowieka do kochania.

Tez mialam kilka ciężkich przezyc. Teraz juz tylko czas na szczęście ! Uda sie, trzymam kciuki bardzo mocno :)

Współczuję tej kobiecie. Mąż odbiera jej szansę na szczęście. Jeśli problem leży tylko po jego stronie (tak jest u mnie)to jest nie w porządku. Dziecko by pewnie w końcu pokochał, może głupie porównanie ale mamy zwierzęta (ja psa) i kocham go bezgranicznie. Mało tego to on pomaga mi przetrwać i ostatnio mu mówię że będzie miał brata lub siostrę.
Jej mąż zachowuje się egoistyczne trochę
a ona jeśli on nie jest w stanie zgodzić się na AID to powien zgodzić się na adopcję.
Ile mają lat?
Już po 40. Jakoś sobie poukładali życie, pracują, podróżują ale na pewno brakuje im takiego małego brzdąca do szczęścia.

Tobie kochana z cały sił życzę takiego malutkiego różowego szczęścia kochana [emoji8] [emoji8]

Ostatnia edycja:
Jejku dziewczyny, chuva mi organizm wariuje :-( wczoraj tj. 15 dpo (potwierdzonej Usg) miałam cały dzień plamienie, delikatne ale było, dzisiaj już nic a nic, zrobiłam test i biel.. Ale oczywiście moja durna główka wmawia sobie ze te plamienie to implantacja? Ale po 15 dniach od owu? Nie za późno? Ile dni od zagniezdzenia jajeczka test z moczu wyszedlby pozytywny?
Zrób beta hcg :)

reklama
Do góry