reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Po zastrzyku niema juz śladu. Wiec teraz każda kreseczka bedzie oznaczać..

Najchetniej bym poszła spać na 6 dni. Przespać do soboty a najlepiej do niedzieli żeby już miec pewność i na ten czas wyłączyć myślenie

Będziemy wrześnióweczki-ciężaróweczki[emoji110][emoji110][emoji110]
Ja bym poszła na 8miesiacy co by się nie stresować [emoji23]

reklama
Nie radzę [emoji12] dostaję w banie - zwłaszcza, że u mnie każdy cykl na wagę złota. Zegar biologiczny tyka, jajka się kończą :(
U mnie też mało czasu bo za 2 dni 39 lat .Na koniec stycznia próbujemy.
Właśnie tego czekania boję się najbardziej, dlatego pytam.
Myśl pozytywnie tylko tyle możesz teraz zrobić

Mnie lekarz opitolił ze pracuje po 18h ze nie robie sobie wolnego. I ze przy staranich psychika to wiecej niz polowa sukcesu. Wprost mi.powiedzial zeby sobie wypic dla rozluźnienia przed seksowaniem [emoji23][emoji23][emoji23]
Spokojnie. Co do szyjki to tez wiem ze gdzieś ją tam mam. Czuje przy badaniach usg i penetracji wiec musi byc [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja jakoś nie umiem sobie badać szyjki, nie umiem wyczuć kiedy jest u góry kiedy na dole... Kiedy twarda kiedy miękka. Obserwuje tylko śluz.

Dziękuję i wzajemnie.
Dla wyjaśnienia dodam że długo dojrzewałam do decyzji o dawcy bo mąż już dawno proponował. Ale dla mnie to było bardzo trudne.
Ja jestem w sumie zdrowa więc mam nadzieję że się uda
Evellin napiszę tylko że musieliście podjąć bardzo ważną i trudną decyzję. Męża kuzynostwo jest od 15lat bezdzietni bo kuzyn nie chce się zgodzić na żadną inną alternatywę. Kuzynka chciała nawet adopcje ale tamten się nie zgodził. Nie znam też za bardzo szczegółów więc też nie wiem jak tam jest ale do tej pory są sami

Evellin napiszę tylko że musieliście podjąć bardzo ważną i trudną decyzję. Męża kuzynostwo jest od 15lat bezdzietni bo kuzyn nie chce się zgodzić na żadną inną alternatywę. Kuzynka chciała nawet adopcje ale tamten się nie zgodził. Nie znam też za bardzo szczegółów więc też nie wiem jak tam jest ale do tej pory są sami
Współczuję tej kobiecie. Mąż odbiera jej szansę na szczęście. Jeśli problem leży tylko po jego stronie (tak jest u mnie)to jest nie w porządku. Dziecko by pewnie w końcu pokochał, może głupie porównanie ale mamy zwierzęta (ja psa) i kocham go bezgranicznie. Mało tego to on pomaga mi przetrwać i ostatnio mu mówię że będzie miał brata lub siostrę.
Jej mąż zachowuje się egoistyczne trochę
a ona jeśli on nie jest w stanie zgodzić się na AID to powien zgodzić się na adopcję.
Ile mają lat?

reklama
Jejku dziewczyny, chuva mi organizm wariuje :-( wczoraj tj. 15 dpo (potwierdzonej Usg) miałam cały dzień plamienie, delikatne ale było, dzisiaj już nic a nic, zrobiłam test i biel.. Ale oczywiście moja durna główka wmawia sobie ze te plamienie to implantacja? Ale po 15 dniach od owu? Nie za późno? Ile dni od zagniezdzenia jajeczka test z moczu wyszedlby pozytywny?
14 dni po owu

Do góry