reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

A ja mam 4 dni do @ a żadnych objawów poza standardowymi wypryskami i małym nerwem gdzie w trakcie starań jak się czekało na @ już 10 dni przed mnie pobolewał brzuch nerwica bóle głowy typowy pms a teraz nic. Zdziwiona jestem z deczka

reklama
Jejku dziewczyny, chuva mi organizm wariuje :-( wczoraj tj. 15 dpo (potwierdzonej Usg) miałam cały dzień plamienie, delikatne ale było, dzisiaj już nic a nic, zrobiłam test i biel.. Ale oczywiście moja durna główka wmawia sobie ze te plamienie to implantacja? Ale po 15 dniach od owu? Nie za późno? Ile dni od zagniezdzenia jajeczka test z moczu wyszedlby pozytywny?

...[emoji16][emoji12][emoji14][emoji13][emoji7][emoji4][emoji3]Ze mnie tez az sie leje. Chlupie mi wrecz jak chodze lub zmieniam pozycję na krzesleJo tyż juz po 40. Wersja moja 24 [emoji14]
I niunia tez cos okolo tego ma :)
Moja krewmatko te juz po owulacji a ja dalej musze wskakiwac w ciuszki kotki

reklama
@Ann89 bo szyjka w 2 fazie czyli lutealnej schodzi nisko.Tylko się nie otwiera i jak jest ciąża to dopiero zaczyna z powrotem wędrować na góre.. A jest tam ciasno bo się właśnie mowì, że w ciąży jest rozpulchniona.I z twgo co kojarze to masz II kreski więc już tam nie grzeb
No właśnie nie mogę wyczuć czy otwarta czy zamknięta. No niestety wkładam luteinę tą stroną i czasem gdzies mi zaginie po drodze więc przy okazji sprawdzam [emoji23]

Do góry