reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Hehehehehehee ,[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

EkhM tzn szyjka [emoji16]

reklama
@Ann89 bo szyjka w 2 fazie czyli lutealnej schodzi nisko.Tylko się nie otwiera i jak jest ciąża to dopiero zaczyna z powrotem wędrować na góre.. A jest tam ciasno bo się właśnie mowì, że w ciąży jest rozpulchniona.I z twgo co kojarze to masz II kreski więc już tam nie grzeb

No i wlasnie u mnie cos dziwnego. Po clo zastrzyk zostalam 31.12 w 7 dniu pecherzyk 25mm W 8dc owu 31 mm Dzis mnie rwiem sluz dziwny jakiś...

Oby były to dobre znaki [emoji1364] za 10 dni się wszystko okaże, mam cicha nadzieje ze ten styczeń będzie owocny, tyle wrześniowek się wysypało i obyśmy dołączyły [emoji1364]

Oby były to dobre znaki [emoji1364] za 10 dni się wszystko okaże, mam cicha nadzieje ze ten styczeń będzie owocny, tyle wrześniowek się wysypało i obyśmy dołączyły [emoji1364]
Po zastrzyku niema juz śladu. Wiec teraz każda kreseczka bedzie oznaczać..

Najchetniej bym poszła spać na 6 dni. Przespać do soboty a najlepiej do niedzieli żeby już miec pewność i na ten czas wyłączyć myślenie

Będziemy wrześnióweczki-ciężaróweczki[emoji110][emoji110][emoji110]

1 styczeń prawdopodobnie, czułam jajnik po 30 godzinach od zastrzyku ale według apki 03.01. Coby nie było, bobo sexy codziennie do dziś oprócz piątku i soboty bo w trasie byliśmy i wykończeni
No to dokladnie tak jak ja [emoji16]
1.01 owu. Dokladnie o 16 [emoji16]
Na apki nawet nie patrz. Ja wg nich nawet @ nie powinnam jeszcze miec. Bo 9go. A ja juz kolejny cykl mam. Korzystam z bella. Probowalam inne. Wole swoje tabelki, ewentualnie zeszyt i ołówek

Hej dziewczyny. Ja też chętnie dołączę do was. Obecnie czekam na @ i zaczynam podejście do AID.Mam przypisany aromek i ovitrelle. Jestem pełna nadziei.

reklama
No to dokladnie tak jak ja [emoji16]
1.01 owu. Dokladnie o 16 [emoji16]
Na apki nawet nie patrz. Ja wg nich nawet @ nie powinnam jeszcze miec. Bo 9go. A ja juz kolejny cykl mam. Korzystam z bella. Probowalam inne. Wole swoje tabelki, ewentualnie zeszyt i ołówek

No to jedziemy na tym samy wózku, musimy się „ustawić” razem na testowanie [emoji13]
Pisz na bierząco czy są jakieś zmiany śluzu czy bóle jajników. Ciekawa jestem czy to przez pozostałości hcg czy cis innego

Do góry