reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Hehehehehehee ,[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

EkhM tzn szyjka [emoji16]

reklama
@Ann89 bo szyjka w 2 fazie czyli lutealnej schodzi nisko.Tylko się nie otwiera i jak jest ciąża to dopiero zaczyna z powrotem wędrować na góre.. A jest tam ciasno bo się właśnie mowì, że w ciąży jest rozpulchniona.I z twgo co kojarze to masz II kreski więc już tam nie grzeb

No i wlasnie u mnie cos dziwnego. Po clo zastrzyk zostalam 31.12 w 7 dniu pecherzyk 25mm W 8dc owu 31 mm Dzis mnie rwiem sluz dziwny jakiś...

Oby były to dobre znaki [emoji1364] za 10 dni się wszystko okaże, mam cicha nadzieje ze ten styczeń będzie owocny, tyle wrześniowek się wysypało i obyśmy dołączyły [emoji1364]

Oby były to dobre znaki [emoji1364] za 10 dni się wszystko okaże, mam cicha nadzieje ze ten styczeń będzie owocny, tyle wrześniowek się wysypało i obyśmy dołączyły [emoji1364]
Po zastrzyku niema juz śladu. Wiec teraz każda kreseczka bedzie oznaczać..

Najchetniej bym poszła spać na 6 dni. Przespać do soboty a najlepiej do niedzieli żeby już miec pewność i na ten czas wyłączyć myślenie

Będziemy wrześnióweczki-ciężaróweczki[emoji110][emoji110][emoji110]

1 styczeń prawdopodobnie, czułam jajnik po 30 godzinach od zastrzyku ale według apki 03.01. Coby nie było, bobo sexy codziennie do dziś oprócz piątku i soboty bo w trasie byliśmy i wykończeni
No to dokladnie tak jak ja [emoji16]
1.01 owu. Dokladnie o 16 [emoji16]
Na apki nawet nie patrz. Ja wg nich nawet @ nie powinnam jeszcze miec. Bo 9go. A ja juz kolejny cykl mam. Korzystam z bella. Probowalam inne. Wole swoje tabelki, ewentualnie zeszyt i ołówek

Hej dziewczyny. Ja też chętnie dołączę do was. Obecnie czekam na @ i zaczynam podejście do AID.Mam przypisany aromek i ovitrelle. Jestem pełna nadziei.

reklama
No to dokladnie tak jak ja [emoji16]
1.01 owu. Dokladnie o 16 [emoji16]
Na apki nawet nie patrz. Ja wg nich nawet @ nie powinnam jeszcze miec. Bo 9go. A ja juz kolejny cykl mam. Korzystam z bella. Probowalam inne. Wole swoje tabelki, ewentualnie zeszyt i ołówek

No to jedziemy na tym samy wózku, musimy się „ustawić” razem na testowanie [emoji13]
Pisz na bierząco czy są jakieś zmiany śluzu czy bóle jajników. Ciekawa jestem czy to przez pozostałości hcg czy cis innego

Do góry