Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Otwarta? Zamknięta?Dobra, kończymy temat palenia.
A wiecie że ta moja szynką nadal jest nisko? I twarda? I wogole tam tak ciasno Że nawet palca z trudem wkładam [emoji848]
I ja też [emoji23][emoji23][emoji23]Ja też [emoji23]
No i wlasnie u mnie cos dziwnego. Po clo zastrzyk zostalam 31.12 w 7 dniu pecherzyk 25mm W 8dc owu 31 mm Dzis mnie rwiem sluz dziwny jakiś...
Po zastrzyku niema juz śladu. Wiec teraz każda kreseczka bedzie oznaczać..Oby były to dobre znaki [emoji1364] za 10 dni się wszystko okaże, mam cicha nadzieje ze ten styczeń będzie owocny, tyle wrześniowek się wysypało i obyśmy dołączyły [emoji1364]
No to dokladnie tak jak ja [emoji16]1 styczeń prawdopodobnie, czułam jajnik po 30 godzinach od zastrzyku ale według apki 03.01. Coby nie było, bobo sexy codziennie do dziś oprócz piątku i soboty bo w trasie byliśmy i wykończeni
No to dokladnie tak jak ja [emoji16]
1.01 owu. Dokladnie o 16 [emoji16]
Na apki nawet nie patrz. Ja wg nich nawet @ nie powinnam jeszcze miec. Bo 9go. A ja juz kolejny cykl mam. Korzystam z bella. Probowalam inne. Wole swoje tabelki, ewentualnie zeszyt i ołówek