Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaaa ok to czekamy na wiesciMąż dopiero z testem jedzie [emoji23][emoji23][emoji23]
Az się czuję jakbym to ja testowałaMąż dopiero z testem jedzie [emoji23][emoji23][emoji23]
Az się czuję jakbym to ja testowała
A zrobiłas z pierwszego porannego moczu?Nie jestem to było by za piękne [emoji18][emoji18][emoji18]
Oj przykro mi następnym razem się udaNie jestem to było by za piękne [emoji18][emoji18][emoji18]
Szkoda teraz masz przerwę do lutego nie? Pewnie za Tobą poczekam chociaż nie wiem czy mi sie ta przerwa nie przydaNie jestem to było by za piękne [emoji18][emoji18][emoji18]
A ktory to dc ? Ile dni po owu ?Nie jestem to było by za piękne [emoji18][emoji18][emoji18]
No właśnie widać że Cie jakoś niewidać [emoji13]U mnie 3dc, sporo na głowie. Odliczam dni do wizyty u ginekologa, pozostało - 5 dni.