reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

A u mnie 50 dc.... Okresu brak a test z dziś negatywny....
Byłaś u lekarza? Może warto iść po luteine. Ja mialam taki cykl 57 dni w 52 wzięłam luteine pierwszy dzien i po 4 dniach okres przyszedł. Szkoda sie męczyć.

Niestety USG wykazało, że nadal mam PCO. I teraz zaczyna się, w 3cim dc mam zrobić badania hormonów, 10 dc USG owulacyjne i tak co 2 dni na USG owulacyjne.
Dopiero wtedy można będzie podjąć jakieś leczenie.
Ciekawe jest to, że miałam regularne cykle aż do momentu kiedy zaczęliśmy starać się o dzidzi. Chyba za bardzo się spinam.
U mnie tez tak było zanim sie staraliśmy idealnie 30-31 dni, a jak tylko zaczęliśmy starania to 57, 42, 40, 50. W tym ostatnim sie udało :)
Tobie tez sie uda :* trzymam mocno kciuki.

reklama
Byłaś u lekarza? Może warto iść po luteine. Ja mialam taki cykl 57 dni w 52 wzięłam luteine pierwszy dzien i po 4 dniach okres przyszedł. Szkoda sie męczyć.

U mnie tez tak było zanim sie staraliśmy idealnie 30-31 dni, a jak tylko zaczęliśmy starania to 57, 42, 40, 50. W tym ostatnim sie udało :)
Tobie tez sie uda :* trzymam mocno kciuki.

Dziękuję. Najważniejsze, że trafiłam do dobrego lekarza , który zna się na PCO

A zamiast @ kremowy śluz... Kurcze nigdy tak nie miałam przed @... Zawsze suchości...
Nie myśl o tym wszystkim tyle :) zapisuj sobie w aplikacji wszystkie obserwacje.
Kremowy śluz to dobry znak ja mialam dużo białego kremowego. Ale dla innych może to byc zadna nnowość przed @.
Skup sie na czyms innym bo zwariujesz ;)

reklama
Też mam kremowy śluz. Trzymam kciuki
Do piątku obiecałam nie testować, więc w piątek będzie ten ostateczny sądny dzień. Jak się nie uda, to po prostu próbujemy dalej. Szkoda tylko, że niepotrzebnie zrobiłam ten pierwszy test wczoraj rano... Bo to takie dziwne dla mnie ze była 1 kreska a po tygodniu będą dwie. Ale dużo jeszcze nie wiem...

Do góry