reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Niemamy nawet pojecia jak samo myslenie może na nas wpływać. Musimy sie nauczyć cierpliwości. Tym bardziej ze później nam sie ona przyda jak juz bedą nieprzespane nocki,kupki,itp [emoji2957][emoji12][emoji14]
Ooooooo tak. Cierpliwość! Opanowanie, spokój, wytrwałość i konsekwencja! Tego sie trzymajmy:) hehe fajnie mi pisać co?!

Ooooooo tak. Cierpliwość! Opanowanie, spokój, wytrwałość i konsekwencja! Tego sie trzymajmy:) hehe fajnie mi pisać co?!
Noo a zobacz jaka ze mnie teoretyczka [emoji23][emoji23][emoji23] a czytam 4 miesiac jak dlugo plemnik do jajeczka dociera z jaką prędkością itp [emoji14]

Ha ha w trakcie starań jeszcze przed owu chyba każda z nas tak ma gorzej ze szlak trafia ta cierpliwość opanowania i spokój jak już zbliża się chwila prawdy czy @ będzie czy nie ;)

A co się dzieje, jeśli mogę spytać? My mamy za sobą 1 cykl starań.
U mnie podwyższona prolaktyna... Wysoki poziom testosteronu (teraz już troszkę zbity). Teraz jeszcze mięśniak 1 cm do kontroli.
Cześć kochane ale miałam sen w nocy [emoji23][emoji23] śniło mi się ze mąż mi spermę przysyłał kurierem [emoji23][emoji23][emoji23] i sobie wstrzykiwałam
Haha [emoji23]
Cześć dziewczyny. Tak mnie brzuch a raczej żołądek boli że zaraz wykorkuje w pracy, ale jeszcze troche i weekend.
A właśnie jakie plany na weekend macie??
U mnie tak troszke zimowo, może akcja bałwan będzie :D[emoji3511][emoji301]
Nie zazdroszczę, oby to nie jakieś choróbska , zdrówka [emoji8] Ja póki co w pracy do 21. W weekend ten raczej też w pracy... Zobaczymy. U Nas pięknie od wczoraj sypie
Moim zdaniem dziewczynki powinnyśmy rozmawiać o wszystkim, i o niczym jak to mówią.. Nie tylko o kreskach..temp.testach itd itp.. bo później schizy i sny przeróżne haha. forum naszego babskiego paplania o codzienności :):)
Zgadzam się!

Kurcze, tak teraz myślę i myślę (bo ja specjalistka od myślenia jestem....), że boli mnie jedna pierś, ta druga tylko jest lekko tkliwa. Macam i macam i jakoś nie czuję żadnych guzkow w niej... Ale zastanawia mnie ze tylko jedna tak boli... Mialyscie tak?

Cześć dziewczyny. Jestem tu zupełnie nowa, dopiero odkryłam forum. A zatem trochę o mnie. Mam na imię Magda, 35 lat. Z partnerem staramy się od 2 cykli. Nie mam jeszcze dziecka swojego za to jest synek partnera z pierwszego małżeństwa :)
Wiele lat temu w wieku 20 lat miałam zdiagnozowano PCO. Przez ok 10 lat brałam tabletki antykoncepcyjne. Gdy przestałam przez blisko 3 lata nie miałam okresu. PCO nie zostało ponownie stwierdzone a okresu nie było.W tym czasie dużo trenowalam, bieganie i aerobik. Gdy przestałam intensywnie ćwiczyć okres wócił i od 2.5 roku jest raczej regularny. Spóźnia się tylko jeśli w jakims miesiącu przegnę z ćwiczeniami więc raczej nie przeginam i odpoczywam.
Dziś wybieram się na USG żeby sprawdzić czy na moich jajnikach na pewno nie ma już pęcherzyków wskazujących na PCO. I dalej działamy z partnerem :)
Miło mi do was dołączyć.

Cześć dziewczyny. Jestem tu zupełnie nowa, dopiero odkryłam forum. A zatem trochę o mnie. Mam na imię Magda, 35 lat. Z partnerem staramy się od 2 cykli. Nie mam jeszcze dziecka swojego za to jest synek partnera z pierwszego małżeństwa :)
Wiele lat temu w wieku 20 lat miałam zdiagnozowano PCO. Przez ok 10 lat brałam tabletki antykoncepcyjne. Gdy przestałam przez blisko 3 lata nie miałam okresu. PCO nie zostało ponownie stwierdzone a okresu nie było.W tym czasie dużo trenowalam, bieganie i aerobik. Gdy przestałam intensywnie ćwiczyć okres wócił i od 2.5 roku jest raczej regularny. Spóźnia się tylko jeśli w jakims miesiącu przegnę z ćwiczeniami więc raczej nie przeginam i odpoczywam.
Dziś wybieram się na USG żeby sprawdzić czy na moich jajnikach na pewno nie ma już pęcherzyków wskazujących na PCO. I dalej działamy z partnerem :)
Miło mi do was dołączyć.

Witaj

reklama
Miło mi do was dołączyć.
Hej hej ❤️ trzymam kciuki aby nie było już pco

Do góry