reklama
Betii35
Fanka BB :)
Ooooooo tak. Cierpliwość! Opanowanie, spokój, wytrwałość i konsekwencja! Tego sie trzymajmy hehe fajnie mi pisać co?!Niemamy nawet pojecia jak samo myslenie może na nas wpływać. Musimy sie nauczyć cierpliwości. Tym bardziej ze później nam sie ona przyda jak juz bedą nieprzespane nocki,kupki,itp [emoji2957][emoji12][emoji14]
Noo a zobacz jaka ze mnie teoretyczka [emoji23][emoji23][emoji23] a czytam 4 miesiac jak dlugo plemnik do jajeczka dociera z jaką prędkością itp [emoji14]Ooooooo tak. Cierpliwość! Opanowanie, spokój, wytrwałość i konsekwencja! Tego sie trzymajmy hehe fajnie mi pisać co?!
buterrfly
U mnie podwyższona prolaktyna... Wysoki poziom testosteronu (teraz już troszkę zbity). Teraz jeszcze mięśniak 1 cm do kontroli.A co się dzieje, jeśli mogę spytać? My mamy za sobą 1 cykl starań.
Haha [emoji23]Cześć kochane ale miałam sen w nocy [emoji23][emoji23] śniło mi się ze mąż mi spermę przysyłał kurierem [emoji23][emoji23][emoji23] i sobie wstrzykiwałam
Nie zazdroszczę, oby to nie jakieś choróbska , zdrówka [emoji8] Ja póki co w pracy do 21. W weekend ten raczej też w pracy... Zobaczymy. U Nas pięknie od wczoraj sypieCześć dziewczyny. Tak mnie brzuch a raczej żołądek boli że zaraz wykorkuje w pracy, ale jeszcze troche i weekend.
A właśnie jakie plany na weekend macie??
U mnie tak troszke zimowo, może akcja bałwan będzie [emoji3511][emoji301]
Zgadzam się!Moim zdaniem dziewczynki powinnyśmy rozmawiać o wszystkim, i o niczym jak to mówią.. Nie tylko o kreskach..temp.testach itd itp.. bo później schizy i sny przeróżne haha. forum naszego babskiego paplania o codzienności
Anastka_92
Kurcze, tak teraz myślę i myślę (bo ja specjalistka od myślenia jestem....), że boli mnie jedna pierś, ta druga tylko jest lekko tkliwa. Macam i macam i jakoś nie czuję żadnych guzkow w niej... Ale zastanawia mnie ze tylko jedna tak boli... Mialyscie tak?
G
gosc19
Gość
Poczekaj do 11Z tym że ja jestem trochę smutna bo dzisiejszy wyszedł negatywny. Nie umiem sobie wyobrazić, że ten wykonany 11 stycznia wyjdzie pozytywny...
Cześć dziewczyny. Jestem tu zupełnie nowa, dopiero odkryłam forum. A zatem trochę o mnie. Mam na imię Magda, 35 lat. Z partnerem staramy się od 2 cykli. Nie mam jeszcze dziecka swojego za to jest synek partnera z pierwszego małżeństwa
Wiele lat temu w wieku 20 lat miałam zdiagnozowano PCO. Przez ok 10 lat brałam tabletki antykoncepcyjne. Gdy przestałam przez blisko 3 lata nie miałam okresu. PCO nie zostało ponownie stwierdzone a okresu nie było.W tym czasie dużo trenowalam, bieganie i aerobik. Gdy przestałam intensywnie ćwiczyć okres wócił i od 2.5 roku jest raczej regularny. Spóźnia się tylko jeśli w jakims miesiącu przegnę z ćwiczeniami więc raczej nie przeginam i odpoczywam.
Dziś wybieram się na USG żeby sprawdzić czy na moich jajnikach na pewno nie ma już pęcherzyków wskazujących na PCO. I dalej działamy z partnerem
Miło mi do was dołączyć.
Wiele lat temu w wieku 20 lat miałam zdiagnozowano PCO. Przez ok 10 lat brałam tabletki antykoncepcyjne. Gdy przestałam przez blisko 3 lata nie miałam okresu. PCO nie zostało ponownie stwierdzone a okresu nie było.W tym czasie dużo trenowalam, bieganie i aerobik. Gdy przestałam intensywnie ćwiczyć okres wócił i od 2.5 roku jest raczej regularny. Spóźnia się tylko jeśli w jakims miesiącu przegnę z ćwiczeniami więc raczej nie przeginam i odpoczywam.
Dziś wybieram się na USG żeby sprawdzić czy na moich jajnikach na pewno nie ma już pęcherzyków wskazujących na PCO. I dalej działamy z partnerem
Miło mi do was dołączyć.
Agu1531
Cześć dziewczyny. Jestem tu zupełnie nowa, dopiero odkryłam forum. A zatem trochę o mnie. Mam na imię Magda, 35 lat. Z partnerem staramy się od 2 cykli. Nie mam jeszcze dziecka swojego za to jest synek partnera z pierwszego małżeństwa
Miło mi do was dołączyć.
Witaj
reklama
Anastka_92
Hej hej trzymam kciuki aby nie było już pcoCześć dziewczyny. Jestem tu zupełnie nowa, dopiero odkryłam forum. A zatem trochę o mnie. Mam na imię Magda, 35 lat. Z partnerem staramy się od 2 cykli. Nie mam jeszcze dziecka swojego za to jest synek partnera z pierwszego małżeństwa
Miło mi do was dołączyć.