reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Nawet jakby zamiast żolnierzykow była cała armia Marine to nie ma opcji zeby tak szybko sie zagniezdziła fasolka :) wiec uznaj test jako próbę generalną siusiania i tyle. Nie było tematu ;)
Próba generalna siusiania ❤️ to mam już przecwiczone siusianie, w końcu dojdę do mistrzostwa w precyzji i zacznę siusiac bezpośrednio na test (żarcik). Dziewczyny a czulyscie kiedyś ból piersi przy dotyku? Konkretnie boli strasznie górna część piersi. Jak dotykam i zjeżdżam ręką do sutka to ból straszny. Wcześniej nigdy takiego nie miałam. Guzka żadnego nie wyczulam, ale nawet spać mi ciężko na nich, a ja tylko w pozycji na szprotke w puszce zasypiam

reklama
Hejooo
Ja już po tomografii i pracy do domku jadę. :biggrin2:
Teraz czekanie na kontrolę i usuwanie. Boże to czekanie jest strasznie dobijające :(

Próba generalna siusiania ❤️ to mam już przecwiczone siusianie, w końcu dojdę do mistrzostwa w precyzji i zacznę siusiac bezpośrednio na test (żarcik). Dziewczyny a czulyscie kiedyś ból piersi przy dotyku? Konkretnie boli strasznie górna część piersi. Jak dotykam i zjeżdżam ręką do sutka to ból straszny. Wcześniej nigdy takiego nie miałam. Guzka żadnego nie wyczulam, ale nawet spać mi ciężko na nich, a ja tylko w pozycji na szprotke w puszce zasypiam
Może być przed miesiączką a mogą hormony buzować i robić swoje :D Wszystko na tym etapie jest OK, zwłaszcza ból cycuchów :D

A nasze babcie i prababcie nawet nie liczyły sobie cyklu pewnie tylko działały i zachodzily w ciąże kiedyś było chyba łatwiej, teraz my kobiety mamy dużo stresu w życiu...

reklama
Do góry