reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Cześć kochane ale miałam sen w nocy [emoji23][emoji23] śniło mi się ze mąż mi spermę przysyłał kurierem [emoji23][emoji23][emoji23] i sobie wstrzykiwałam
O masakra padłam hardcor totalny ale musiałabyś mu wysłać najpierw swój śluz plodny żeby miał w co zapakować nasienie, żeby plemniki przetrwały drogę ❤️

reklama
Cześć dziewczyny. Tak mnie brzuch a raczej żołądek boli że zaraz wykorkuje w pracy, ale jeszcze troche i weekend.
A właśnie jakie plany na weekend macie??
U mnie tak troszke zimowo, może akcja bałwan będzie :D☃️⛄

Dziewczynki witam cieplutko. Zimko strasznie bryyyy
Ja zawalona pracą. Ale chyba nadrobiłam wszystkie posty.

Dla testujących: moj gin mnie objechal za testowanie w domu jak sie dowiedział o zapasach. 14 dzien po owu beta. Chociaz pewnie i tak juz w 10 polece [emoji14]

Dla niecierpliwych: jestem pod nazdprem tydzien po odstawieniu tabsow. Wyniki prefekt a i tak nici z tego jeszcze.
Ponoc glowka to podstawa. Wydziela sie jakis tam hormon ktory przez stres zmartwianie a nawet ponadtą pobudliwosc i radoche- moze nam sporo namieszać. Wiec zamiast o kreskach i testach powinnysmy chyba rozmawiac o przepisach pogodzie itp. Wsio tylko nie na temat heheh

Ps. Czekam na testowanie. Jeszcze troche do 14.01 staram sie nie myslec.. staram..
Moim zdaniem dziewczynki powinnyśmy rozmawiać o wszystkim, i o niczym jak to mówią.. Nie tylko o kreskach..temp.testach itd itp.. bo później schizy i sny przeróżne haha. forum naszego babskiego paplania o codzienności :):)

Wg mojego gin najbezpieczniej robic po 14 dniach. Bo trzeba czekac az sie żołnierzyk wbije w jajeczko. Pozniej az polecą sie zadomowic a to trwa 12 dni nawet. No i beta na nastepny dzien po tym sie podwyzsza. Wiec 14 to taki idealny dzień. Wczesniej tylko sie niepotrzebnie stresujemy. Ja glupia juz po 6dniu latałam na bete. I tym wlasnie moglam sobie i nieświadomie potencjalnej fasolce zaszkodzić bo za duzo myślałam.
Dlatego teraz wytrzymam. Nie ma uja. 14 dni czekam
Dobrze prawisz

U nas śnieg jest ale bez szału.... My dzisiaj wieczór tylko z najmłodszym - średnia wyjechała a najstarszy na 20.00 do pracy - można by rzec, że "prawie" chata wolna :) a dzisiaj chodzi za mną sushi, więc może się skusimy z M. i będziemy męczyć Belfera - serial :) Wciągnęło nas :) Jutro kawka ze znajomymi :) nasze dzieciaki się uwielbiają więc popołudnie zapowiada się też spokojnie :D

reklama
Do góry