reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Cześć kochane ale miałam sen w nocy [emoji23][emoji23] śniło mi się ze mąż mi spermę przysyłał kurierem [emoji23][emoji23][emoji23] i sobie wstrzykiwałam
O masakra padłam hardcor totalny ale musiałabyś mu wysłać najpierw swój śluz plodny żeby miał w co zapakować nasienie, żeby plemniki przetrwały drogę ❤️

reklama
Cześć dziewczyny. Tak mnie brzuch a raczej żołądek boli że zaraz wykorkuje w pracy, ale jeszcze troche i weekend.
A właśnie jakie plany na weekend macie??
U mnie tak troszke zimowo, może akcja bałwan będzie :D☃️⛄

Dziewczynki witam cieplutko. Zimko strasznie bryyyy
Ja zawalona pracą. Ale chyba nadrobiłam wszystkie posty.

Dla testujących: moj gin mnie objechal za testowanie w domu jak sie dowiedział o zapasach. 14 dzien po owu beta. Chociaz pewnie i tak juz w 10 polece [emoji14]

Dla niecierpliwych: jestem pod nazdprem tydzien po odstawieniu tabsow. Wyniki prefekt a i tak nici z tego jeszcze.
Ponoc glowka to podstawa. Wydziela sie jakis tam hormon ktory przez stres zmartwianie a nawet ponadtą pobudliwosc i radoche- moze nam sporo namieszać. Wiec zamiast o kreskach i testach powinnysmy chyba rozmawiac o przepisach pogodzie itp. Wsio tylko nie na temat heheh

Ps. Czekam na testowanie. Jeszcze troche do 14.01 staram sie nie myslec.. staram..
Moim zdaniem dziewczynki powinnyśmy rozmawiać o wszystkim, i o niczym jak to mówią.. Nie tylko o kreskach..temp.testach itd itp.. bo później schizy i sny przeróżne haha. forum naszego babskiego paplania o codzienności :):)

Wg mojego gin najbezpieczniej robic po 14 dniach. Bo trzeba czekac az sie żołnierzyk wbije w jajeczko. Pozniej az polecą sie zadomowic a to trwa 12 dni nawet. No i beta na nastepny dzien po tym sie podwyzsza. Wiec 14 to taki idealny dzień. Wczesniej tylko sie niepotrzebnie stresujemy. Ja glupia juz po 6dniu latałam na bete. I tym wlasnie moglam sobie i nieświadomie potencjalnej fasolce zaszkodzić bo za duzo myślałam.
Dlatego teraz wytrzymam. Nie ma uja. 14 dni czekam
Dobrze prawisz

U nas śnieg jest ale bez szału.... My dzisiaj wieczór tylko z najmłodszym - średnia wyjechała a najstarszy na 20.00 do pracy - można by rzec, że "prawie" chata wolna :) a dzisiaj chodzi za mną sushi, więc może się skusimy z M. i będziemy męczyć Belfera - serial :) Wciągnęło nas :) Jutro kawka ze znajomymi :) nasze dzieciaki się uwielbiają więc popołudnie zapowiada się też spokojnie :D

reklama
Do góry