reklama
Ooo właśnie tak. I od razu przypomina mi się poronienie do lekarza nie wiem kiedy przy becie na poziomie 66 nic nie zobaczy jeszcze. Lekarstwa mam w domu. Jeszcze dzisiaj w robocie się naciekalam i trochę dzwigalam głupia [emoji17]
Ja poszlam w 5t3d ze wzgledu na ten bol i uslyszalam, ze to puste jajo i tylko czekac na szpital. Odczekalam jeszcze 3 tygodnie i juz bilo.serce. pozniej w 10 tc ze wzgledu na te bole bylam w szpitalu tydzień i dopiero tam dostalam duphaston. Powiem Ci, ze mnie tak bolal brzuch do konca 5 miesiaca. Teraz juz mniej
Jivka
Moderator
@Ann89 mnie też w drugiej ciąży bolał brzuch jak na okres, dosyć często i dosyć mocno i lekarz mówił że to bardzo dobre objawy, ale jak mnie niepokoją to można brać nospę i to po 2 tabletki nawet 3 razy dziennie... Wczesna ciąża tak ma. Musisz uwierzyć że będzie dobrze, bez czarnych scenariuszy [emoji4]
Ann89
Fanka BB :)
Dziękuję kochane :* nawet nie wiecie jak wasze słowa mi pomagają [emoji173]
Liczba podziwiam cię że tak długo wytrzymalas w niewiedzy., Ale opłacało się innosisz dzięki temu największy skarb pod serduszkiem.
2 lata temu miałam puste jajo i lekarz przekonał mnie do zabiegu, z tym że plamilam na brązowo przy tym, takie brudzenia bardziej były... A może wystarczyłby progesteron ...
Liczba podziwiam cię że tak długo wytrzymalas w niewiedzy., Ale opłacało się innosisz dzięki temu największy skarb pod serduszkiem.
2 lata temu miałam puste jajo i lekarz przekonał mnie do zabiegu, z tym że plamilam na brązowo przy tym, takie brudzenia bardziej były... A może wystarczyłby progesteron ...
Dziękuję kochane :* nawet nie wiecie jak wasze słowa mi pomagają [emoji173]
Chcialam miec juz pewnosc jak pojde nastepnym razem wiec czekalam do 8t. No jak widac ich diagnozy sa czasem zbyt pochopne. Jednak mysle, ze nikt zabiegu szybciej nie robi tylko sie czeka.
@Ann89 nie dźwigaj już nic! Odpczywaj. Mnie też bardziej boli jak leżę ale wyobrażam sobie, że bobo rośnie a raczej mój zbitek komórek , które się dzielą na kolejne i jest mi łatwiej to przeżyć. Ty jutro a ja w sobote zobaczymy piękny przyrost bety i we wrześniu będziemy tulić dzieciaczki.
Cycki mnie pobolewają a nigdy mnie nie bolały, ani w pierwszej ciaży ani przed @ więc hmm dziwne uczucie.
No i o 19 zasnęłam niemal w 5 sekund na kanapie, moja córka mnie przestraszyła, bo śniło mi się że leci na mnie stado jakiś ptaków otwieram oczy a ta stoi nade mną i mi majstruje przy nosie mazakami zawał na miejscu.
Cycki mnie pobolewają a nigdy mnie nie bolały, ani w pierwszej ciaży ani przed @ więc hmm dziwne uczucie.
No i o 19 zasnęłam niemal w 5 sekund na kanapie, moja córka mnie przestraszyła, bo śniło mi się że leci na mnie stado jakiś ptaków otwieram oczy a ta stoi nade mną i mi majstruje przy nosie mazakami zawał na miejscu.
Ann89
No faktycznie mi beta wtedy niestety zaczęła spadać pamiętam z 9tys w 7tc na 8tys spadla i lekarz dał skierowanie na zabieg. No nic było minęło, mam nadzieję że teraz będzie juzz tylko dobrzeChcialam miec juz pewnosc jak pojde nastepnym razem wiec czekalam do 8t. No jak widac ich diagnozy sa czasem zbyt pochopne. Jednak mysle, ze nikt zabiegu szybciej nie robi tylko sie czeka.
Ann89
Haha padłam [emoji23][emoji23][emoji23]@Ann89 nie dźwigaj już nic! Odpczywaj. Mnie też bardziej boli jak leżę ale wyobrażam sobie, że bobo rośnie a raczej mój zbitek komórek , które się dzielą na kolejne i jest mi łatwiej to przeżyć. Ty jutro a ja w sobote zobaczymy piękny przyrost bety i we wrześniu będziemy tulić dzieciaczki.
No i o 19 zasnęłam niemal w 5 sekund na kanapie, moja córka mnie przestraszyła, bo śniło mi się że leci na mnie stado jakiś ptaków otwieram oczy a ta stoi nade mną i mi majstruje przy nosie mazakami [emoji14] zawał na miejscu.
Obiecuję poprawę od jutra. ZERO DZWIGANIA [emoji6]
kobietka301
Dziewczyny musimy myslec Pozytywnie!!!! Bo zwarjujemy, wiecie ile glowa moze zdzialac wiec glowa do gory i kazda ma rozkaz zajsc w ciaze ja juz sie obkupilam w stroj i jak moj mnir nie wkurzy to bedzie seks stuleciaoby sie oplacalodziewczyny musi troche pobolewac przeciez to wielka zmiana w organizmie!!!
reklama