reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Zrobiłam przed chwilą test i cień cienia wyszedł [emoji22] co prawda mocz po całym dniu sikania co chwilę był już prawie biały (przepraszam za określenie) ale już powinny wychodzić ciemniejsze :(( jutro idę na kolejną betę ale już bez nadzieji że będzie maluszek :(

reklama
Zrobiłam przed chwilą test i cień cienia wyszedł [emoji22] co prawda może po całym dniu sikania co chwilę był już prawie biały (przepraszam za określenie) ale już powinny wychodzić ciemniejsze :(( jutro idę na kolejną betę ale już bez nadzieji że będzie maluszek :(
Kochana, długo się starasz?

Zrobiłam przed chwilą test i cień cienia wyszedł [emoji22] co prawda może po całym dniu sikania co chwilę był już prawie biały (przepraszam za określenie) ale już powinny wychodzić ciemniejsze :(( jutro idę na kolejną betę ale już bez nadzieji że będzie maluszek :(
Jeden dzien to na prawde malo. Te testy tez sa różne. Po całym dniu stezenie bety bedzie duzo niższe w moczu.
Nie zalamuj sie!! Jutro sie wszystkiego dowiesz.
Wczoraj beta 60 wiec jutro powinna wzrosnąć o 66% tak?

Ja też mam flo i jestem zadowolona. Miałam jeszcze inną kiedyś ale zbyt szczegółowo chciała żebym opisywała śluz i zrezygnowałam [emoji14][emoji14]
Zrobiłam przed chwilą test i cień cienia wyszedł [emoji22] co prawda mocz po całym dniu sikania co chwilę był już prawie biały (przepraszam za określenie) ale już powinny wychodzić ciemniejsze :(( jutro idę na kolejną betę ale już bez nadzieji że będzie maluszek :(
Nie martw się na zapas! Na spokojnie sprawdź przyrost. Będzie dobrze [emoji8] Ważne że jest kreseczka.

Ale czy wzrośnie? Cały czas czuję ciągnięcie w brzuchu jakbym miała dostać @. Dziewczyny jestem naprawdę przerażona, jakoś nie potrafię uwierzyć że będzie dobrze. Zazdroszczę tym kobietom które zachodzą po raz pierwszy szczęśliwie za pierwszym drugim cyklem i mają tą słodka nieświadomość i są pewnie że jak test wyszedł pozytywnie to teraz tylko czekać na dzidzię

Ale czy wzrośnie? Cały czas czuję ciągnięcie w brzuchu jakbym miała dostać @. Dziewczyny jestem naprawdę przerażona, jakoś nie potrafię uwierzyć że będzie dobrze. Zazdroszczę tym kobietom które zachodzą po raz pierwszy szczęśliwie za pierwszym drugim cyklem i mają tą słodka nieświadomość i są pewnie że jak test wyszedł pozytywnie to teraz tylko czekać na dzidzię
Mnie też boli jak na @. Ciągnie i kluje.
Ale tak to jest, wszystko sie zmienia w środku. Ja mocno wierze ze jutro zobaczysz piękny przyrost!

Oczywiście że wzrośnie! Limit nieszczęść wyczerpany, teraz będzie tylko dobrze i we wrześniu przywitasz kruszynkę [emoji3590][emoji3590]

reklama
Do góry