reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Zrobiłam przed chwilą test i cień cienia wyszedł [emoji22] co prawda mocz po całym dniu sikania co chwilę był już prawie biały (przepraszam za określenie) ale już powinny wychodzić ciemniejsze :(( jutro idę na kolejną betę ale już bez nadzieji że będzie maluszek :(

U mnie mocna kreska byla.dopiero przy becie w tysiacach. Czyli jakies okolo 10dni po spodziewanym okresie. Bedzie dobrze :)

Mnie bolal okropnie jak w najgorszy okres. Do tego plecy. Tez sie bardzo tym martwilam. Kiedy do lekarza ?
Ooo właśnie tak. I od razu przypomina mi się poronienie :( do lekarza nie wiem kiedy :( przy becie na poziomie 66 nic nie zobaczy jeszcze. Lekarstwa mam w domu. Jeszcze dzisiaj w robocie się naciekalam i trochę dzwigalam głupia [emoji17]

reklama
Do góry